Felix Rache: Plătim taxe ca să circulăm pe drumuri, ori, de vreo 2-3 zile, nu circulăm pe drumuri pentru că sunt înzăpezite

de A.M.P    |    28 Ian 2014   •   10:57

Realizatorul "Deziluzia Optică", Felix Rache, a comentat în ediţia de marţi a emisiunii "Previziunile zilei" propunerea şefului CNADNR de a le cere şoferilor să fotografieze coloanele de maşini pentru a dovedi că n-au putut să-şi cumpere o rovinietă nouă. 

"Eu spun tot timpul că o poză face cât o mie de cuvinte, dar, acum, să îi pui pe oameni să facă poze (...) mai uşor ar fi să oprească camerele pe drumurile alea înzăpezite. Mie mi se pare că e ca la Radio Erevan: Mi se pare că plătim aceste taxe, roviniete, ca să circulăm pe drumuri, ori, de vreo două - trei zilem noi nu circulăm pe drumuri pentru că sunt înzăpezite. Deci, nu avem să îi dăm, are să ne dea. Să ne dea demisia", a spus Felix Rache la Antena 3.

"Din ce văd la televizor, la noi e un fel de iarna pe uliţe, dar e iarna şi pe uliţele a1, a2, a3. Să nu se înzăpezească şi b1", a mai spus Felix Rache, care a subliniat că avem cele mai scumpe autostrăzi din lume, dar şi cele mai scumpe contracte de deszăpezit.

"Iar la CNADNR nu mai e stare de alertă, ci o stare de omertă, că nimeni nu mai declară nimic", a spus realizatorul emisiunii "Deziluzia Optică".

Pe Felix Rache îl găsiţi pe pagina de Facebook a emisiunii "Deziluzia Optică", de la Antena 3.

Parteneri
x close