Femeia agresată la Nana, consultată la IML. Poliţia a început ancheta

de A.M.P    |    S.T.    |    08 Mai 2014   •   15:14
UPDATE: Femeia agresată în timpul vizitei Elenei Udrea la Nana a fost la IML, unde legiştii au verificat cât de grave sunt loviturile suferite.


Femeia agresată şi trântită la pământ, miercuri, de oamenii fostului ministru al Dezvoltării Elena Udrea, a vorbit la "Previziunile zilei" despre umilinţa la care a fost supusă după ce a încercat să vorbească despre pământul pe care nu vrea să-l vândă.

"Anul trecut mi l-a luat cu japca. Nu îl vând. E de la părinţii mei, nu e de vânzare", a afirmat femeia, care a povestit cu lacrimi în ochi că s-a simţit umilită în momentul în care Fane Fileaţă, lider al PDL din comuna Curcani, a trântit-o la pământ.

"Am simţit că mi se ia pământul de sub picioare. Eu nu vreau milă de la nimeni", a declarat femeia.Imaginile cu femeia din comuna Nana, agresată de un lider PDL, au fost difuzate în ediţia de miercuri a emisiunii "Sinteza zilei", de la Antena 3.

Totul s-a desfăşurat sub ochii mai multor reprezentanţi PMP, printre care şi doi deputaţi, veniţi la Nana pentru a se asigura că vizita Elenei Udrea va fi un succes.

Cameramanul Antenei 3, care a filmat întreaga scenă, a fost şi el bruscat şi înjurat de individul care a trântit-o pe femeia în vârstă.

Vizita Elenei Udrea a venit imediat ce la Sinteza Zilei a fost prezentat documentul prin care Elena Udrea a alocat de la Ministerul Mediului 100 de milioane de lei pentru parcuri în diverse localităţi din ţară, inclusiv la Nana.

Parteneri
x close