Antena 3 CNN Actualitate Femeia care și-a exploatat sexual propria fiică a fost arestată

Femeia care și-a exploatat sexual propria fiică a fost arestată

Femeia care și-a exploatat sexual propria fiică a fost arestată
Sursa foto: Foto: pixabay.com
22 Ian 2016   •   08:09

Mama din Giurgiu care și-a abuzat fiica de câteva luni făcand videochat cu pedofili din toată lumea a fost arestată. Ea recunoscut în fața procurorilor că s-a folosit de fetiță în fața mai multor clienți.

Reporterii Antena 3 au stat de vorbă cu tatăl fetiței. Bărbatul a spus că știa că soția are astfel de ocupații, dar că a aflat despre abuzarea copilei abia de la procurori.
Bărbatul povesteşte relaxat că au intrat în afacerea cu videochatul, împreună. "Ea a fost de acord pentru că a fost totul doar în faţa unei camere de luat vederi".
 
Un an şi jumătate a fost folosită fetița ca pe o jucărie sexuală, pentru a satisface plăcerile bolnave pentru trei pedofili americani. Printre ei, Brandon Gressette arestat în octombrie anul trecut.

Femeia susţine că nu a mai avut loc niciodată şedinţa de videochat cu fiul şi soţul, pentru că băieţelul era destul de mare. Le-a declarat procurorilor că în cazul fetiţei A MIZAT pe faptul că era atât de mică încât să nu-şi dea seama ce se întâmplă.

Şi bunica din partea tatălui a celor doi copii ştia ce se întâmpla în casă şi chiar a beneficiat de câştigurile norei din videochat.

Cei doi fraţi din Giurgiu au fost preluaţi imediat cum a început ancheta procurorilor de Protecţia copilului şi duşi într-un centru de plasamant.

Procurorii o acuză pe mama celor doi copii că a primit în total, de-a lungul câtova ani de videochat aproape 45 de mii de euro. 7 persoane din STatele Unite, Marea Britanie Belgia şi Olanda i-au trimis femeii peste 10 mii de dolari pentru a o urmări cum îşi agresează copilul. Acheta din România a pornit însă abia după ce FBI iul a prins un american care îi plătise femeii din Giurgiu pentru servicii sexuale.

×
Subiecte în articol: videochat
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close