Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Buzău s-a ascuns într-o bancă de frica iubitului | Bărbatul, scos din casă de mascaţi

O femeie din Buzău s-a ascuns într-o bancă de frica iubitului | Bărbatul, scos din casă de mascaţi

O femeie din Buzău a fost atacată pe stradă, în plină zi, chiar de iubitul ei. De teamă, ea s-a refugiat în sediul unei bănci, iar întregul moment a fost surprins de o cameră de supraveghere. Bărbatul s-a baricadat într-un apartament, însă a fost încătuşat de mascaţi şi dus la Poliţie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Mai 2023   •   10:27

În imagini se vede cum agresorul dezbrăcat până la brâu, o aleargă pe concubina lui și o lovește de câteva ori. Femeia a scăpat doar după ce doi bărbați i-au sărit în ajutor. Victima s-a refugiat în sediul unei bănci, însă bărbatul a intrat după ea.

"Eram în maşină, în faţa băncii, când un individ alerga o femeie în pielea goală, individul fiind în pielea goală, femeia striga să sunăm la poliţie, au intrat amândoi în bancă, acolo nu ştiu exact ce s-a întâmplat că n-am fost şi în bancă. Au fost câteva persoane care l-au dat afară pe individ din bancă, acesta fiind în pielea goală, i-au căzut şi pantalonii, a început să o înjure pe femeia respectivă", a povestit un martor.

Angajații băncii au apăsat butonul de panică. Agresorul s-a speriat, a fugit şi s-a încuiat în apartament. Când poliţiştii au venit după el, a ameninţat că se aruncă în gol.

Timp de patru ore, forțele de intervenție au încercat să îl convingă pe bărbat pe să se predea. Situația s-a detensionat abia după ce agresorul a avut o discuție cu iubita sa. El a fost scos cu cătușe la mâini, urcat în duba poliției şi transportat la un spital pentru a fi evaluat de medici. Împotriva lui a fost emis şi un ordin de protecţie.

În caz de urgenţă, apelaţi numărul Telverde 0800 500 333 destinat victimelor violenţei domestice. Acesta este numărul la care puteţi suna pentru a cere ajutor în cazul în care sunteţi o victimă a violenţei domestice.

×
Subiecte în articol: Buzau IPJ Buzău mascati Poliția Română
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close