Antena 3 CNN Actualitate Exces de zel? O femeie a fost bruscată de mai mulți polițiști, după ce a traversat pe roșu, în centrul Capitalei VIDEO

Exces de zel? O femeie a fost bruscată de mai mulți polițiști, după ce a traversat pe roșu, în centrul Capitalei VIDEO

Exces de zel? O femeie a fost bruscată de mai mulți polițiști, după ce a traversat pe roșu, în centrul Capitalei VIDEO
10 Aug 2016   •   14:45

Imagini șocante au fost surprinse în centrul Capitalei, unde o femeie este bruscată de mai mulți polițiști, pentru că a traversat pe culoare roșie a semaforului.

Pe înregistrare se vede cum mai mulți trecători se adună în jurul polițiștilor și protestează față de acțiunea acestora.

Dumitru Coarnă, vicepreședionte SNPPC: Femeia nu a respectat o regulă de circulație rutieră. Este justificată atitudinea polițiștilor

Dumitru Coarnă, vicepreședinte al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, a explicat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că polițiștii nu au acționat disproporționat și că românii s-au obșinuit să descondere polițiștii.  

“În primul rând, femeia nu a respectat o regulă de circulație rutieră, în al doilea rând, puteam să avem o ucidere din culpă, puteam să avem un accident grav, chiar cu decesul persoanei și atunci aveam un alt conducător cu probleme. Doamna respectivă nu trebuia decât să se legitimeze, să se pună la dispoziția polițistului, primea o contravenție banală, un avertisment și lucrurile erau în firescul lor. Dar noi suntem obișnuiți să urlăm, să țipăm, să îi facem criminali, să facem isterie.”

Da, este justificată atitudinea polițiștilor, din punctul meu de vedere. În Austria, simpla nerespectare a indicațiilor polițiștilor constituie infracțiune de ultraj. Noi ne-am obișnuit să urlăm, să țipăm, să scuipăm polițiștii și să spunem mereu că Poliția nu face nimic.

Să nu credeți că acei oameni sunt niște nebuni care sar pe oameni, doar așa, de capul lor.

×
Subiecte în articol: politisti femeie centru rosu semafor
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close