Antena 3 CNN Actualitate Bucureşteancă sedusă, abandonată și cu banii luați. Schema escrocului sentimental

Bucureşteancă sedusă, abandonată și cu banii luați. Schema escrocului sentimental

Bucureşteancă sedusă, abandonată și cu banii luați. Schema escrocului sentimental
15 Iun 2016   •   09:27

O bucureşteancă a rămas şi fără iubit şi fără câteva sute de euro, după ce a fost înşelată de un bărbat cunoscut pe Facebook. Escrocul sentimental nu este la prima cucerire pe internet. Bărbatul le promitea femeilor pe care le curta în mediul virtual, o viaţă liniştită şi fără griji lângă el, dacă îi dovedeau că nu sunt materialiste.

Poliţiştii l-au prins în flagrant pe amorezul profitor şi l-au reţinut.

Bărbatul a abordat-o pe cea mai nouă victimă a sa pe o reţea de socializare. I-a trimis un mesaj, spunându-i că este chirurg plastician şi că are o clinică în Frankfurt, apoi a invitat-o în oraş, pentru a se cunoaşte mai bine.  

Femeia de 40 de ani i-a căzut în plasă.

Bărbatul din Arad de 53 de ani le promitea femeilor, pe care le aborda, o relaţie serioasă. În schimb le cerea 500 de euro, ca să arate că au încredere în el şi că nu sunt materialiste.

Escrocul i-a dat dat victimei un plic cu bani scoşi la imprimantă, după ce femeia i-a întins un plic cu 500 de euro. Poliţiştii au reuşit să îl prindă în flagrant. Bărbatul a mai fost arestat preventiv pentru aceleaşi fapte. În urmă cu 6 ani, zeci de femei din mai multe oraşe ale ţării au depus plângeri penale pe motiv că au fost seduse şi apoi înşelate cu sume importante de bani.

×
Subiecte în articol: Arad
Parteneri
S-a aflat cauza morții Raisei! Copila a fost ucisă cu cruzime
x close