Antena 3 CNN Actualitate Fiica unui cunoscut afacerist din Cluj a fost găsită moartă în apartament. „Am scuturat-o putin, poate ca i-a sărit sangele, dar nu e adevarat ca am lovit-o"

Fiica unui cunoscut afacerist din Cluj a fost găsită moartă în apartament. „Am scuturat-o putin, poate ca i-a sărit sangele, dar nu e adevarat ca am lovit-o"

Fiica unui cunsocut afacerist din Cluj a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia, chiar cu câteva zile înainte de Crăciun. Se pare că tânăra avea provlema cu drogurile și acesta ar fi motivul pentru care și-a pierdut viața. 

Fiica unui cunoscut afacerist din Cluj a fost găsită moartă în apartament. „Am scuturat-o putin, poate ca i-a sărit sangele, dar nu e adevarat ca am lovit-o"
24 Dec 2019   •   17:46

Tatăl tinerei, Radu Mureșan (67 de ani) e un afacerist foarte cunoscut din Cluj, el fiind cel care a înființat prima firmă de protecție și pază din oraș. Bărbatul a investit și într-o pensiune, într-o sală de nunți și într-un aqua park din comuna clujeană Florești. 

Chiar în ziua în care cea de-a doua soție a sa i-a găsit fiica moartă în apartament, Radu Mureșan a postat un mesaj pe Facebook despre Revoluție. 

„In Decembrie 1989 , alergam prin Cluj, infrigurat dar plin de entuziasm sa surprind prin lentila camerei cele mai importante momente ale istoriei pe care o traiam. O istorie vie , certa , asa cum era si drapelul care atunci avea o fereastra. Au trecut 30 de ani de transformari, de lupte intre partide , de conducatori de tara . Nu stiu daca acum suntem mai liberi, dar sentimentul de atunci il simt in fiecare an , pana in adancul inimii. Chiar daca acum lupt in fiecare zi sa prosper intr-un sistem capitalist, lupta de atunci a facut ca totul sa fie posibil. Pentru generatiile care vin. Sa nu uitam niciodata Decembrie '89 !”, a scris el. 

Cezara, fiica lui Mureșan, avea probleme cu drogurile încă din 2014, atunci când omul de afaceri chiar a lovit-o în zona unui restaurant din Cluj. 

„Am scuturat-o putin, poate ca i-a sărit sangele, dar nu e adevarat ca am lovit-o tare şi continuu, cum spun martorii. Eu, de fapt, vroiam sa mă iau dupa o persoană din anturajul ei cu care ea se întâlnise sărind gardul de acasa, un nenorocit din gaşca ei, care-i daduse droguri. Ea m-a oprit, a picat pe jos, s-a umplut de praf, de aici dramatismul scenei.” Omul de afaceri a mai susţinut că fiica sa ar fost lăsată acasă de medicul de la Neurologie, cu condiţia să urmeze tratamentul pentru adicţie. Lucrul pe care nu l-a făcut. „Eu nu sufar, ci sunt disperat că nu-mi pot ajuta copilul să se vindece,  fiindca în sistemul asta de stat ea e considerata o victimă”, spunea Mureșan la acea vreme. 

×
Subiecte în articol: Cluj afacerist
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close