Antena 3 Actualitate Filmul accidentului cu două tramvaie din București. Impactul, surprins de o cameră de supraveghere

Filmul accidentului cu două tramvaie din București. Impactul, surprins de o cameră de supraveghere

27 Mai 2020   •   22:45
Filmul accidentului cu două tramvaie din București. Impactul, surprins de o cameră de supraveghere
Sursa foto: Antena 3

Accidentul dintre cele două tramvaie care s-au ciocnit în București, în zona Șoseaua Olteniței, a fost filmat de o cameră de supraveghere montată pe bordul unuia dintre tramvaie.

Șapte persoane au fost rănite și au ajuns la trei spitale din București, după impactul puternic dintre cele două tramvaie.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supravghere montată chiar pe bordul unuia dintre cele două tramvaie implicate în accident se poate observa că, în intersecție, celălalt tramvai ajunge pe o altă linie decât cea pe care ar fi trebuit să ruleze în mod normal.

Totul s-ar fi întâmplat dintr-o greșeală a unui angajat.

Filmul accidentului cu două tramvaie din București

După impact, șapte persoane au fost rănite și au fost transportate cu ambulanțele și echipajele SMURD la spitalele Bagdasar-Arseni, Sfântul Ioan și Universitar.

"E vorba de prima vedere, de o ciocnire între două tramvaie, tot la prima vedere s-ar părea că e vorba de o eroare umană. Unii din manipulanții celor două tramvaie. A făcut o procedură greșită. Ne cerem scuze în fața călătorilor și a bucureștenilor.

Am înțeles că nu sunt contuzii grave. Nu e nimic grav. În mod cert se vor da sancțiuni, chiar dacă a fost o simplă eroare", a declarat directorul STB, Hazem Kanasou.

×
Subiecte în articol: tramvaie

Antena 3 CNN

 

 

Antena 3 şi CNN, parteneriat exclusiv

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close