Antena 3 CNN Actualitate Filmul accidentului cu două tramvaie din București. Impactul, surprins de o cameră de supraveghere

Filmul accidentului cu două tramvaie din București. Impactul, surprins de o cameră de supraveghere

Accidentul dintre cele două tramvaie care s-au ciocnit în București, în zona Șoseaua Olteniței, a fost filmat de o cameră de supraveghere montată pe bordul unuia dintre tramvaie.

Filmul accidentului cu două tramvaie din București. Impactul, surprins de o cameră de supraveghere
Sursa foto: Antena 3
27 Mai 2020   •   22:45

Șapte persoane au fost rănite și au ajuns la trei spitale din București, după impactul puternic dintre cele două tramvaie.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supravghere montată chiar pe bordul unuia dintre cele două tramvaie implicate în accident se poate observa că, în intersecție, celălalt tramvai ajunge pe o altă linie decât cea pe care ar fi trebuit să ruleze în mod normal.

Totul s-ar fi întâmplat dintr-o greșeală a unui angajat.

Filmul accidentului cu două tramvaie din București

După impact, șapte persoane au fost rănite și au fost transportate cu ambulanțele și echipajele SMURD la spitalele Bagdasar-Arseni, Sfântul Ioan și Universitar.

"E vorba de prima vedere, de o ciocnire între două tramvaie, tot la prima vedere s-ar părea că e vorba de o eroare umană. Unii din manipulanții celor două tramvaie. A făcut o procedură greșită. Ne cerem scuze în fața călătorilor și a bucureștenilor.

Am înțeles că nu sunt contuzii grave. Nu e nimic grav. În mod cert se vor da sancțiuni, chiar dacă a fost o simplă eroare", a declarat directorul STB, Hazem Kanasou.

×
Subiecte în articol: tramvaie
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close