Antena 3 CNN Actualitate Filmarea cu dezbaterea Iohannis-societatea civilă. Mihaiu: Am spus răspicat să se facă publică

Filmarea cu dezbaterea Iohannis-societatea civilă. Mihaiu: Am spus răspicat să se facă publică

Filmarea cu dezbaterea Iohannis-societatea civilă. Mihaiu: Am spus răspicat să se facă publică
07 Noi 2015   •   22:16

Oamenii care au ieșit în Piața Universității aveau dreptul să vadă, LIVE, la televizor, ce a discutat Klaus Iohannis cu reprezentanții societății civile. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, scrie dcnews.ro.

Jurnalistul Liviu Mihaiu a spus că discuția cu președintele a fost înregistrată, iar filmările pot fi puse la dispoziția publicului dacă Administrația Prezidențială va dori acest lucru.

"De ce l-ați trimis pe Klaus Iohannis în Piața Universității să discute cu oamenii, în schimb discuțiile dumneavoastră cu președintele la Cotroceni nu au fost transmise? Nu era normal să vedem la TV ce s-a discutat acolo?", l-a întrebat Val Vâlcu pe Liviu Mihaiu, în direct, la România TV.

Jurnalistul a zis: "Ba da, noi am cerut acest lucru. Președinția a filmat întâlnirea. Eu am cerut și am spus răspicat să se dea dea caseta pentru ca toată lumea să vadă ce s-a discutat acolo. Noi suntem de acord cu acest lucru. Președinția are cuvântul și poate să o facă publică, dar să nu aveți impresia că acolo s-a pus țara la cale".

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close