Antena 3 CNN Actualitate Firea, după discuţiile de la Cotroceni: "PNL și USR-PLUS nici măcar nu au ajuns la putere și deja se ceartă pentru funcții”

Firea, după discuţiile de la Cotroceni: "PNL și USR-PLUS nici măcar nu au ajuns la putere și deja se ceartă pentru funcții”

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea a lansat un nou atac la adresa PNL și USR-PLUS pe care îi acuză că au lipsit cu desăvârșire la discuțiile despre soluțiile sau principiile despre de guvernare.

Firea, după discuţiile de la Cotroceni: "PNL și USR-PLUS nici măcar nu au ajuns la putere și deja se ceartă pentru funcții”
Sursa foto: Facebook Gabriela Firea
de Claudia Popovici    |    14 Dec 2020   •   23:45

Ludovic Orban a declarat, imediat după discuțiile cu președintele Klaus Iohannis de la Cotroceni, că Partidul Național Liberal este gata să formeze un guvern de centru-dreapta, cu posibili parteneri USR PLUS și UDMR.

În replică, Gabriela Firea consideră că târguielile pe funcțiile de ministru care au avut loc în ultimele zile între PNL și USR-PLUS au arătat cât de catastrofală ar fi o guvernare formată dintre aceste două partide și UDMR.

"Guvernul de Uniune Națională condus de Alexandru Rafila este soluția rezonabilă pentru ieșirea din pandemie și pentru evitarea unei crize politice și economice în anul următor.

Orice altă formulă de guvernare nu ar fi funcțională și ar genera probleme politice ce s-ar suprapune pe criza sanitară și cea economică.

Propunerea PSD de premier, în persoana doctorului Alexandru Rafila, se bucură de o largă susținere populară.

Aproape 60% dintre cetățenii cu drept de vot consideră că propunerea PSD este bună sau foarte bună, mai ales în actualul context economic în care e nevoie de un premier care să știe cum să combată pandemia.

Dacă ar putea vota pentru funcția de prim-ministru, 55% dintre români ar vota în favoarea propunerii PSD pentru această poziție”, a spus Firea în postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea: "Nici măcar nu au ajuns la putere și deja se ceartă pentru funcții”

"Târguielile pe funcțiile de ministru care au avut loc în ultimele zile între PNL și USR-PLUS au arătat cât de catastrofală ar fi o guvernare formată dintre aceste două partide și UDMR.

Nici măcar nu au ajuns la putere și deja se ceartă pentru funcții. Au lipsit cu desăvârșire discuțiile despre soluțiile sau principiile despre de guvernare”, a mai spus Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Ea a reamintit apoi guvernarea CDR şi prăbuşirea economiei

"Practic s-ar reedita Guvernarea CDR care a fost măcinată de certurile nesfârșite dintre partidele care formau coaliția de guvernare, în timp ce economia se prăbușea, iar cetățenii își pierdeau locurile de muncă și puterea de cumpărare”, a conchis Firea în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD Klaus Iohannis
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close