Antena 3 CNN Actualitate ?Fiţele? nu sunt afectate de criză. Limuzine de sute de mii de euro lângă terasele din Herăstrău (VIDEO)

?Fiţele? nu sunt afectate de criză. Limuzine de sute de mii de euro lângă terasele din Herăstrău (VIDEO)

?Fiţele? nu sunt afectate de criză. Limuzine de sute de mii de euro lângă terasele din Herăstrău (VIDEO)
24 Iul 2009   •   23:28

Odată cu lăsarea serii, Capitala prinde viaţă. Există câteva puncte fierbienţi pe care nu trebuie să le rataţi. Asta dacă vreţi să petreceţi alături de lumea bună, în aşa zisele locuri de fiţe. Atenţie, însă. Şi bugetul alocat distracţiei trebuie să fie pe măsură.

Seara, în parcul Herăstrău din Bucureşti nu mai e loc nici măcar să arunci un ac printre limuzinele de sute de mii de euro lăsate în parcare.

Bentley, Audi, Ferrari sunt doar câteva dintre numele de mărci care pot fi găsite acolo. Nu e un parc auto, ci parcarea din parcul Herăstrău, loc recunoscut pentru toate terasele de fiţe. Iar la asemenea maşini se potrivesc de minune nişte domnişoare cu picioare lungi. Să intri într-un asemenea local exclusivist nu e atât de greu. Mai greu e să comanzi. Trebuie să ştii ce să ceri.

Cine se încurcă în denumiri scapă mai simplu cu o sticlă de apă sau una de şampanie. cea mai scumpă trece de 1000 de euro. Într-un asemenea loc şi muzica trebuie să fie pe măsură. Patronii de club încearcă să aducă în fiecare seară formaţii care se cânte live. Probabil de asta artiştii nu se plâng de criză. Distracţia este însă cât se poate de reală şi se termină de abia în zori.



Observator

×
Subiecte în articol: masini de lux
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close