Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Sever Mureșan a distrus 12 mașini într-o parcare din Brașov. Tânărul era supărat pe iubita lui

Fiul lui Sever Mureșan a distrus 12 mașini într-o parcare din Brașov. Tânărul era supărat pe iubita lui

Șoferul care a distrus nu mai puțin de 12 mașini în Brașov este fiul lui Sever Mureșan, politicianul acuzat că a devalizat banca Dacia Felix. În momentul în care a produs accidentul, fiul lui Sever Mureșan avea o alcoolemie de 2,1 la mie și consumase substanțe ilegale. Mai mult decât atât, acesta nu avea permis de conducere.

Fiul lui Sever Mureșan a distrus 12 mașini într-o parcare din Brașov. Tânărul era supărat pe iubita lui
de Ovidiu Stan    |    16 Apr 2021   •   07:41

Fiul omului de afaceri a produs un adevărat dezastru, lovind nu mai puțin de 12 mașini pe străzile Brașovului. Martorii spun că acesta a intrat pe rând în toate cele 12 mașini pentru că era supărat pe iubita lui cu care se certase. Aceștia mai spun că tânărul părea beat și drogat. 

Cu greu au reușit câțiva oameni aflați la fața locului să îl scoată din mașină. Însă Ștefan Mureșan era atât de beat încât nu se putea ține pe picioare.

Circul a continuat și în ambulanță, unde a rupt un guler cervical și a încercat să distrugă aparatura medicală. 

La verificări, polițiștii au constatat că șoferului îi fusese suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice. 

Ștefan Mureșan a fost transportat la un Spital de Psihiatrie, iar oamenii legii i-au deschis dosar penal. 

În urmă cu patru ani a stat agățat pe o macara timp de 10 ore

Nu este pentru prima dată când tânărul se află în mijlocul unui scandal. În 2017, fiul omului de afaceri s-a urcat pe o macara din cartierul Militari din București și a amenințat că se sinucide. Abia după 10 ore de negocieri tânărul a coborât de pe macara.  

La acea vreme, tânărul era nemulțumit că ar fi trebuit să primească mai multe sume de bani care nu au ajuns în posesia sa.

×
Subiecte în articol: sever mureșan ștefan mureșan
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close