Antena 3 CNN Actualitate Fiul asistentei maternale, care a ucis copilul pe care îl îngrijea, reţinut pentru furt

Fiul asistentei maternale, care a ucis copilul pe care îl îngrijea, reţinut pentru furt

Fiul asistentei maternale, care a ucis copilul pe care îl îngrijea, reţinut pentru furt
Sursa foto: Inchisoare
28 Noi 2009   •   19:23

Fiul asistentei maternale Marcela Făgărăşan, devenită celebră după ce, în urmă cu aproximativ un an, a fost găsită vinovată de moartea unui copil de patru ani pe care-l avea în îngrijire, a fost reţinut de poliţiştii bistriţeni. Tânărul face parte dintr-un grup de hoţi. În ultimele trei luni membrii reţelei a reuşit să comita 11 furturi.

Tinerii, 10 la număr, acţionau după lăsarea întunericului. Intrau în diverse instituţii pe geam şi se orientau astfel încât în zona de acces să nu fie montate sisteme de alarmă. Fiecare membru al grupului primea câte 6 ? 7 milioane după fiecare operaţiune. Ultima lovitură a fost însă cu ghinion, pentru că s-a declanşat alarma. Tinerii au fost prinşi exact când vroiau să fugă de la locul faptei.

Şase dintre tineri au fost reţinuţi cu propunerea de arestare preventivă. Ei au sustras până acum peste 47 calculatoare şi laptopuri. Pe lângă aparatura furată, găsită în urma descinderilor în locuinţa unui suspect, politiştii au mai descoperit un pistol cu bile şi mai multe plicuri cu o substanţă interzisă, cel mai probabil droguri.

Daca vor fi găsiţi vinovaţi, tinerii riscă până la 15 ani de închisoare pentru furt calificat.

Antena 3

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close