Antena 3 CNN Actualitate Surse: Florian Coldea, fostul şef SRI, contre cu Sergiu Diacomatu la Untold Dubai

Surse: Florian Coldea, fostul şef SRI, contre cu Sergiu Diacomatu la Untold Dubai

Florian Coldea, fostul adjunct al Serviciului Român de Informații, a fost prins într-un scandal la Untold Dubai, potrivit unor surse Antena 3 CNN.

de Berta Popescu    |    16 Feb 2024   •   14:24

Afaceristul Sergiu Diacomatu a fost şi el implicat în acest scandal.

Aceste informații sunt confirmate chiar din mai multe surse. Florian Coldea a fost prezent la festivalul Untold Dubai, acolo unde, de altfel, au fost mulţi artişti, milionari, persoane cunoscute, persoane publice. 

Acolo a avut loc un incident. La o masă apropiată de masa lui Florian Coldea era chiar fostul afacerist Sergiu Diacomatu, implicat într-unul din celebrele dosare ANRP. 

Sursele noastre spun că ar fi fost vărsat un pahar de apă şi whisky către Florian Coldea, iar în momentul acela ar fi intervenit persoanele care erau la aceeași masă cu el. 

Au sărit în apărarea lui Sergiu Diacomatu și persoanele care erau cu el la masă. 

Conflictul s-a încheiat apoi, fără să se ajungă la vreo bătaie. 

Prezenţa lui Florian Coldea la acest eveniment se vede şi în fotografiile publicate de jurnalista Anca Alexandrescu, prezentă și ea la acest festival. 

Pe de altă parte, au fost acolo și mai mulți artiști, cântăreți de la noi din țară, milionari, printre ei, Codin Maticiuc, care chiar a avut un schimb de replici cu Florian Coldea.

La festival a fost prezentă și fiica lui Florian Coldea.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close