Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîţu: „Nu voi accepta ca scuză războiul din Ucraina pentru că nu putem să facem o reformă sau alta”

Florin Cîţu: „Nu voi accepta ca scuză războiul din Ucraina pentru că nu putem să facem o reformă sau alta”

Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat luni că va face o evaluare a miniştrilor liberali şi a activităţii guvernului.

Florin Cîţu: „Nu voi accepta ca scuză războiul din Ucraina pentru că nu putem să facem o reformă sau alta”
Sursa foto: Facebook/Florin Cîțu
de Dana Musceleanu    |    21 Mar 2022   •   11:19

Florin Cîţu a anunţat că doreşte o evaluare a miniştrilor PNL şi a Guvernului în general, în special pentru a asigura reformele şi revenirea economiei.  

„Fac o evaluare a miniştrilor pentru a vedea performanţa Guvernului. Mă interesează, în primul rând, este adevărat, PNL, dar mă interesează şi performanţa Guvernului”, a declarat, luni, 21 martie, președintele PNL  

„Nu voi accepta ca scuză războiul din Ucraina că nu putem să facem o reformă sau alta”, a mai subliniat Florin Cîţu.  

De asemenea, acesta a declarat că „economia este administrată suboptimal”:

„Este important ca acum să luăm măsurile bune pentru a ne asigura o revenire în V a economiei. Este clar că lucrurile încetinesc, dacă vrem să avem o revenire a economiei trebuie să luăm măsurile bune. De aceea se face această evaluare, nu este nimic special”.  

Declaraţii Florin Cîţu

Nu vom avea parte de noi resticţii COVID

Președintele PNL a mai declarat, la cererea presei, că nu crede că în România vor fi introduse noi restricții COVID. 

„Întodeauna eu sunt de acord cu specialiștii, dar acum ar fi bizar să vii la o lună (de când s-a renunțat la restricții-n.r.), eu nu cred că ne putem întoarce, în coaliție nu s-a discutat așa ceva”, a spus președintele PNL, Florin Cîțu.

Restricțiile COVID au fost eliminate pe 9 martie, în prima zi fără stare de alertă în România. De atunci, nu se mai poartă măști de protecție și nu se mai utilizează certificatul verde pentru accesul în instituții și centre comerciale.

×
Subiecte în articol: PNL Florin Cîțu
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close