Antena 3 CNN Actualitate Fost învăţător, găsit mort după ce a fost înjunghiat de 17 ori în casa lui dintr-un sat dâmboviţean (VIDEO)

Fost învăţător, găsit mort după ce a fost înjunghiat de 17 ori în casa lui dintr-un sat dâmboviţean (VIDEO)

Fost învăţător, găsit mort după ce a fost înjunghiat de 17 ori în casa lui dintr-un sat dâmboviţean (VIDEO)
19 Iul 2010   •   19:42

Un sat întreg din Dâmboviţa e în stare de şoc după ce un fost învăţător din localitate a fost găsit mort în casa lui. Fusese înjunghiat de 17 ori, şi toţi vecinii vorbesc despre o tentativă de jaf încheiată tragic. Agresorul sau agresorii nu au fost prinşi nici până acum.

Rămas văduv de o lună şi jumătate, fostul învăţător îşi împărţea timpul între vizitele la mormântul soţiei, şi ea fost dascăl, şi treburile din gospodărie. Nepoţii îi rămăseseră apropiaţi şi îl vizitau mereu. Unul dintre ei a făcut şi macabra descoperire.

?Am venit să-l chem la masă şi nu răspundea de fel?, a spus Marius Săndulescu, nepot al fostului învăţător. Îngrijorat, a luat o scară din curte şi a intrat în casă pe un geam lăsat deschis pentru aerisire.

?Cum am intrat pe geam, am văzut patul dat jos. M-am dus, am intrat, am săltat patul şi l-am găsit sub pat?, a declarat nepotul fostului învăţător.

Trupul profesorului era străpuns de 17 lovituri de cuţit. Mâinile îi erau legate cu un cablu, la fel şi picioarele. Casa, răvăşită toată, e încă o dovadă că bătrânul s-a luptat cu atacatorii.

Pentru vecinii bărbatului explicaţia crimei e simplă: banii. Potrivit acestora, omul ar fi avut în casă peste 15.000 de lei. Fiecare centimetru din casa groazei a fost cercetat de criminalişti. Există deja un cerc de suspecţi, asasinul este însă în libertate.

Observator

 

×
Subiecte în articol: Dambovita
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close