Antena 3 CNN Actualitate Fostul primar al Capitalei, Crin Halaicu, divorţează de soţia sa

Fostul primar al Capitalei, Crin Halaicu, divorţează de soţia sa

Fostul primar al Capitalei, Crin Halaicu, divorţează de soţia sa
Sursa foto: divort
13 Apr 2010   •   23:42

Cu mama copiilor săi şi iubita de 20 de ani sub acelaşi acoperiş. Aşa ar putea trăi fostul primar al Capitalei, Crin Halaicu, după ce judecătorii îl vor separa în acte de Carmen, soţia sa. Aceasta vrea divorţul şi cere jumătate din moşia lui de două milioane şi jumătate de euro.

Din 1996 când i-a expirat mandatul la Primăria Capitalei, Crin Halaicu a încercat să fie un om discret. Un om de afaceri discret. S-a implicat în imobiliare şi nu i-a mers deloc rău. În tot acest timp i-a fost alături Carmen, fosta lui secretară de la primărie pentru care a divorţat şi pe care a luat-o de soţie. Iar Carmen i-a dăruit doi copii. După 14 ani, cei doi se despart şi îşi împart averea.

În urmă cu opt ani, Crin Halaicu a construit pe malul lacului Mogoşoaia un adevărat conac pentru el şi familia lui. Cum fostul primar este în divorţ, el va trebui să cedeze jumătate din reşedinţă soţiei sale, Carmen, şi celor doi copii. Chiar şi separaţi, soţii Halaicu vor trăi boiereşte. Vila are 16 camere, beneficiază de 2 piscine şi a fost evaluată la 2,5 milioane de euro.

Fosta soţie a lui Crin Halaicu se va alege cu câteva miliarde după divorţ. În urmă cu doi ani, fostul primar a luat dintr-un foc două milioane de euro, după ce a vândut conacul Donescu de la Izvorani. Carmen este hotărâtă să-i ia lui Halaicu şi cei doi copii. Femeia este supărată foc pe soţul ei care ar fi înşelat-o cu un fotomodel de 20 de ani.

Divorţul se află pe masa judecătorilor.

Observator

×
Subiecte în articol: divort
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close