Antena 3 CNN Actualitate Fostul șef al Complexului Energetic Oltenia, acuzat că își spiona angajații

Fostul șef al Complexului Energetic Oltenia, acuzat că își spiona angajații

Fostul șef al Complexului Energetic Oltenia, acuzat că își spiona angajații
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Feb 2016   •   14:23

Scandal cu iz de spionaj la una dintre cele mai mari companii de stat din România. Fostul director al Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, este acuzat că îşi spiona angajaţii şi le intercepta convorbirile.

În biroul acestuia a fost găsită aparatură de bruiaj şi mai multe instrumente de înregistrare. În urma scandalului, premierul Dacian Cioloş a decis să trimită Corpul de control pentru a verifica situaţia.

În direct la Antena 3, fostul director al Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a negat toate acuzațiile. „Nu e absolut nimic adevărat în tot ce s-a spus”, a precizat Ciurel.

O comisie a intrat, miercuri, în biroul fostului manager al Complexului Energetic Oltenia (CEO), Larenţiu Ciurel, care a fost notificat să părăsească încăperea până pe data de 2 februarie.

Printre alte documente, comisia ar fi găsit un aparat de bruiaj, dar şi o cameră video ascunsă într-un ceas, care se conecta la un laptop.

Aparatura ar fi fost achiziţionată din fondurile companiei de stat. Laurenţiu Ciurel a precizat că a primit notificarea, dar nu putut să se prezinte la locul de muncă din cauza unor probleme de sănătate. Şi Biroul fostei şefe de la departamentul Juridic, Laura Manea, a fost verificat, iar unul din sertare a fost spart cu ajutorul unei bormaşini.

×
Subiecte în articol: Complexul Energetic Oltenia
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close