Antena 3 CNN Actualitate Fostul șef al securității spațiale israeliene șochează planeta: ''Extratereștrii există și sunt în contact cu noi''

Fostul șef al securității spațiale israeliene șochează planeta: ''Extratereștrii există și sunt în contact cu noi''

Fostul șef al securității spațiale israeliene șochează planeta. Pământenii sunt în contact cu extratereștrii de ani de zile, dar totul este ținut în mare secret, deoarece „omenirea nu este pregătită” pentru acest adevăr, susține generalul în rezervă Haim Eshed, care a condus timp de trei decenii programul de securitate spațială al Israelului și a fost premiat în mai multe rânduri de statul evreu.

Fostul șef al securității spațiale israeliene șochează planeta: ''Extratereștrii există și sunt în contact cu noi''
Sursa foto: Pixabay
de Iulia Gorgorin    |    11 Dec 2020   •   09:10

După ce întreaga planetă a fost împânzită de monoliți, mulți oameni invocând că apariţia construcţiilor bizare au legătură cu extratereştri, omenirea a fost şocată de afirmaţia făcută de fostul șef al securității spațiale israeliene. 

''Extratereștrii sunt cât se poate de reali și se află în contact cu SUA și Israelul''

Pământenii sunt în contact cu extratereștrii de ani de zile, dar totul este ținut în mare secret, deoarece „omenirea nu este pregătită” pentru acest adevăr, susține generalul în rezervă Haim Eshed, care a condus timp de trei decenii programul de securitate spațială al Israelului, potrivit jurnalul.ro.

Savantul, considerat „părintele” programului israelian de sateliți, spune că extratereștrii sunt cât se poate de reali și se află în contact cu SUA și Israelul. 

„Umanitatea nu este încă pregătită” pentru un adevăr care ar declanșa o isterie generală

De ani de zile, extratereștrii se află în contact cu SUA și Israelul, dar vor să-și mențină existența ascunsă pentru majoritatea oamenilor, deoarece „umanitatea nu este încă pregătită” pentru un adevăr care ar declanșa o isterie generală, a declarat Haim Eshed, într-un interviu acordat uneia dintre cele mai mari publicații israeliene, „Yediot Aharonot”, citat de „The Jerusalem Post”. 

El spune că extratereștrii vor apărea la lumină doar atunci când omenirea „va evolua și va ajunge într-un stadiu în care vom înțelege ce înseamnă spațiul și navele spațiale”.

În vârstă de 87 de ani, profesorul Haim Eshed, aflat în fruntea programului de securitate spațială al Israelului între 1981 și 2010, susține că „Federația Galactică” încearcă să înțeleagă „structura universului” și, în acest sens, ar fi încheiat un pact secret cu SUA, care include o bază ascunsă sub suprafața planetei Marte, condusă de reprezentanți ai extratereștrilor și ai americanilor.

Extratereștrii ar fi fost nevoiți să intervină pentru a-l opri pe Donald Trump să vorbească

Cu toate acestea, adaugă Eshed în interviul din „Yediot Aharonot”, extratereștrii ar fi fost nevoiți să intervină pentru a-l opri pe Donald Trump să vorbească, într-un moment în care președintele american s-ar fi aflat pe punctul de a divulga existența „Federației Galactice”. Deși nu a precizat de cât timp au loc aceste contacte, Eshed a spus că o parte dintre ele s-ar fi derulat în timpul președinției lui Trump.

Aflat într-o alianță secretă cu extratereștrii sau nu, Trump a dezvăluit anul trecut crearea „Forței Spațiale”, a cincea ramură a armatei americane și primul serviciu militar înființat în SUA în ultimii peste 70 de ani.

Pentagonul a anunțat că pune bazele unei noi unități, în cadrul Marinei, pentru a investiga aparițiile OZN-urilor

Anul acesta, în luna august, Pentagonul a anunțat că pune bazele unei noi unități, în cadrul Marinei, pentru a investiga aparițiile obiectelor zburătoare neidentificate (OZN). În aprilie, comandanții militari au dat publicității trei imagini video înregistrate de piloți americani în timpul unor „întâlniri” neașteptate cu OZN-uri, petrecute în noiembrie 2004, iar două, în ianuarie 2015. 

×
Subiecte în articol: extraterestri Israel monoliți
Parteneri
Vremea în luna octombrie | Meteorologii anunţă prognoza
x close