Antena 3 CNN Actualitate Fotbalistul Dănuț Lupu, intubat la ATI după ce a fost infectat cu coronavirus

Fotbalistul Dănuț Lupu, intubat la ATI după ce a fost infectat cu coronavirus

Fostul fotbalist, Dănuț Lupu, este în stare gravă la spital, după ce fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta este intubat și starea lui este cu atât mai sensibilă cu cât sportivul a avut mai multe probleme grave de sănătate în urmă cu câțiva ani.

Fotbalistul Dănuț Lupu, intubat la ATI după ce a fost infectat cu coronavirus
de Laura Dinu    |    11 Noi 2020   •   15:10

La vremea aceea, fotbalistul a fost internat timp de 3 săptămâni în spital iar medicii spuneau că a scăpat cu viață doar datorită unei minuni. Acesta a avut un edem pulmonar, care urmare a unei infecții foarte puternice la plămâni, ajungând, la un moment dat, ca doar 8% din capacitatea plămânilor sa îi mai funcționeze. 

Fostul fotbalist, în vârstă de 53 de ani, se află internat și intubat la Spitalul Colentina din Capitală.

Potrivit primelor informații, Lupu a avut grijă să nu se îmbolnăvească, însă duminică nu s-a simțit bine și a decis să cheme ambulanța. 

Dănuț Lupu este un fost fotbalist român, care a jucat pentru Echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1990.

Dănuț Lupu și-a început cariera fotbalistică la clubul local Dunărea Galați, unde a evoluat între 1985-1987. A fost imediat remarcat de conducătorii lui Dinamo, fiind transferat la echipa roș-albilor în 1987.

Contribuie prin jocul său inventiv și creator la cucerirea eventului în 1990, precum și la parcusul dinamoviștilor în Cupa Cupelor, încheiat în semifinalele competiției. Tot în 1990, el participă cu echipa națională la turneul final al Campionatului Mondial din Italia, potrivit Wikipedia. 

×
Subiecte în articol: danut lupu coronavirus
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close