Antena 3 CNN Actualitate Frații Tate, prima reacție după ce au fost reținuți în baza unui mandat european emis în UK: "În fața adversității, își trag puterea din sprijinul celor dragi"

Frații Tate, prima reacție după ce au fost reținuți în baza unui mandat european emis în UK: "În fața adversității, își trag puterea din sprijinul celor dragi"

"Într-o turnură șocantă a evenimentelor, aseară, 11 martie 2024, frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți cu forța timp de 24 de ore și au primit un mandat european de arestare din partea autorităților britanice.", a transmis echipa de comunicare a fraților Tate, care oferă mai multe detalii despre următorii pași ce vor fi parcurși de cei doi.

Frații Tate, prima reacție după ce au fost reținuți în baza unui mandat european emis în UK: "În fața adversității, își trag puterea din sprijinul celor dragi"
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    12 Mar 2024   •   09:22

"Acuzațiile, care datează din perioada 2012-2015, includ acuzații de agresiune sexuală, reapărând din umbră după ce au fost respinse de către Crown Prosecution Service (CPS) în perioada 2017-2019. Curtea de Apel București urmează să ia astăzi o decizie crucială cu privire la executarea sau nu a mandatului.", se arată în comunicatul tramsmis presei.

"Această revenire derutantă a unor acuzații vechi de un deceniu i-a lăsat pe frații Tate consternați și profund tulburați. Aceștia resping categoric toate acuzațiile și își exprimă profunda dezamăgire că acuzații atât de grave sunt resuscitate fără probe noi și substanțiale.

Frații Tate afirmă că momentul și circumstanțele în care au reapărut aceste acuzații ridică serioase semne de întrebare cu privire la motivele care stau la baza acestei acțiuni în justiție. Sugestia că ascensiunea domnului Tate spre faimă ar fi putut juca un rol în aceste evoluții adaugă un alt nivel de suferință și îngrijorare.

Andrew și Tristan Tate neagă fără echivoc toate acuzațiile și denunță ceea ce ei percep ca fiind o utilizare explozivă a sistemului juridic. Ei se angajează pe deplin să conteste aceste acuzații cu o determinare și o hotărâre de nezdruncinat. Frații subliniază credința lor într-un proces juridic corect și imparțial, în ciuda circumstanțelor tulburătoare din jurul cazului lor.

În fața adversității, frații Tate își trag puterea din sprijinul celor dragi, al prietenilor și al echipei lor juridice. Ei fac apel la o examinare corectă a faptelor, exprimându-și încrederea că o examinare amănunțită va dezvălui lipsa de temei a acuzațiilor aduse împotriva lor.

În timp ce Curtea de Apel București se reunește astăzi, frații Tate speră în continuare că instanța va lua în considerare implicațiile mai largi ale acestui caz și potențialul său impact asupra justiției și a procesului echitabil. Ei rămân hotărâți în căutarea adevărului și a justiției, încrezători că sistemul juridic le va justifica în cele din urmă nevinovăția.", a mai transmis echipa de comunicare a fraților Tate.

×
Subiecte în articol: frații Tate retinuti mandat european UK
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close