Antena 3 CNN Actualitate Furtuna a făcut ravagii pe autostrada Arad - Nădlac. CNADNR: Aproximativ 500 de balize antiorbire au fost smulse

Furtuna a făcut ravagii pe autostrada Arad - Nădlac. CNADNR: Aproximativ 500 de balize antiorbire au fost smulse

Furtuna a făcut ravagii pe autostrada Arad - Nădlac. CNADNR: Aproximativ 500 de balize antiorbire au fost smulse
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    17 Aug 2015   •   17:55

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează că în urma fenomenelor meteorologice extreme (furtună şi vânt cu rafale de intensitate mare) ce au avut loc ieri, 16.08.2015, orele 20.45, pe autostrada A1, sectorul Arad - Nădlac, km 545+236 - km 584+818, Lot I şi Lot II, un număr de aproximativ 500 de balize antiorbire au fost smulse de pe parapetul median.

Pentru restabilirea circulaţiei în condiţii de siguranţă, CNADNR SA, împreună cu Poliţia Autostrăzi, au intervenit în regim de urgenţă pentru degajarea părţii carosabile, operaţiune ce a fost finalizată la orele 23.30, informează un comunicat al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Constructorul efectuează operaţiunea de înlocuire a balizelor desprinse. Având în vedere faptul că sectoarele de autostradă afectate sunt în perioada de garanţie, toate costurile necesare reparaţiilor sau despăgubirilor pentru eventuale daune produse sunt suportate de către constructor, mai scrie cnadnr.ro.

×
Subiecte în articol: furtuna CNADNR furtuna
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close