Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, revoltată de răspunsul dat de Klaus Iohannis unui jurnalist: 'Am repetat în nenumărate rânduri, chiar obsesiv...'

Gabriela Firea, revoltată de răspunsul dat de Klaus Iohannis unui jurnalist: 'Am repetat în nenumărate rânduri, chiar obsesiv...'

Gabriela Firea a reacționat, miercuri seară, după ce Klaus Iohannis a evitat să răspundă la o întrebare adresată de un jurnalist privind numărul locuitorilor Bucureștiului, în timpul conferinței de presă organizate la Cotroceni.

Gabriela Firea, revoltată de răspunsul dat de Klaus Iohannis unui jurnalist: 'Am repetat în nenumărate rânduri, chiar obsesiv...'
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    07 Oct 2020   •   21:35

"Întrebare la Cotroceni: ce populație are Bucureștiul? Răspuns: Nu vă pot răspunde pe loc. Dați-mi voie să mă documentez. Vă transmit răspunsul în scris. Am repetat în nenumărate rânduri, chiar obsesiv, că în Capitală trăiesc aproape 4 milioane de locuitori. Cu buletin de București sau fără. Cifră calculată de organismele internaționale care au realizat evaluări și analize privind aspectele demografice și socio-economice.

Recensamântul din 2011 scotea la lumină un numar de 2 milioane 200 mii de locuitori. Cifra este depășită, de ani de zile! De aceea, și restricțiile sau măsurile luate in Capitală trebuie să țină cont de numărul de infectări Sars-Cov 2 la numărul REAL de locuitori, nu la o statistică antică!

Omenirea se mișcă, evoluează, numai noi parcă suntem condamnați să rămânem încremeniți cu birocrații de la DSP-uri și Ministerul Sănătății care nu știu pe ce lume trăiesc, la 8 luni de la declanșarea “gripei ușoare”.

Testare masivă pentru izolare NU vor să facă, așa cum se procedează în lumea civilizată! În schimb, impun restricții pe bandă rulantă, îngropând economia!", a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Întrebare la Cotroceni : ce populație are Bucureștiul? Răspuns : Nu vă pot răspunde pe loc. Dați-mi voie să mă...

Posted by Gabriela Firea on Wednesday, October 7, 2020

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Klaus Iohannis
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close