Antena 3 CNN Actualitate Galaţi. 7 rromi împuşcaţi de poliţişti

Galaţi. 7 rromi împuşcaţi de poliţişti

Galaţi. 7 rromi împuşcaţi de poliţişti
06 Apr 2007   •   11:15

Şapte persoane de etnie rromă au fost împuşcate cu gloanţe de cauciuc vineri dimineaţă la Galaţi. Patru dintre victime au rămas internate în spital, după ce poliţiştii gălăţeni au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare în cadrul unei descinderi pentru reţinerea unui urmărit general.

Poliţistii au descins dimineaţă în jurul orei 5 la locuinţa unei persoane din comuna Lieşti, judeţul Galaţi. Duca Stănescu, condamnat la 5 ani şi şase luni de închisoare, pentru săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat, era dat în urmărire generală încă din anul 1998. Reprezentanţii poliţiei spun că intervenţia nu a fost deloc uşoară, întrucât rromii s-au năpustit asupra lor.

Varianta rromilor este însă alta. Aceştia susţin că au ieşit din curiozitate să vadă ce se întâmplă, iar poliţia a tras fără motiv în ei. În urma altercaţiilor, şapte persoane au ajuns la spital. Două persoane au fost internate la Spitalul de Urgenţă Galaţi, ambele prezentând plăgi împuşcate, iar alte două persoane au fost internate cu multiple contuzii la Spitalul Municipal Tecuci.

Antena 3

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close