Antena 3 CNN Actualitate Un român vrea să închirieze o garsonieră cu baia și bucătăria în dormitor. "E mai OK așa, decât să te deplasezi dintr-o cameră în alta"

Un român vrea să închirieze o garsonieră cu baia și bucătăria în dormitor. "E mai OK așa, decât să te deplasezi dintr-o cameră în alta"

Un român oferă spre închiriere o garsonieră în care baia și bucătăria sunt în dormitor. Oferta acestuia a dat startul unui șir de ironii din partea internauților.

Un român vrea să închirieze o garsonieră cu baia și bucătăria în dormitor. "E mai OK așa, decât să te deplasezi dintr-o cameră în alta"
de Gabriel Dano    |    04 Ian 2022   •   17:09

Potrivit anunțului postat pe un grup de Facebook, garsoniera cu bucătărie și baie în dormitor poate fi închiriată pentru ”doar” 470 de euro (ușor negociabil). La cererea chiriașilor, propietarul poate aduce și o ….chiuvetă, însă doar dacă este neapărat necesară, evident.

Bărbatul a ținut să sublinieze și un punct ”forte” al locației și anume distanța mica până la primul mijloc de transport în comun: "doar" 17 kilometri până la stația de metrou Preciziei.

”Închiriez garsonieră spațioasă, la doar 17 km de stația de metrou Preciziei. Baia, dormitorul și bucătăria sunt în aceeași cameră. M-am gândit că e mai ok așa decât să te deplasezi dintr-o cameră în alta. Nu accept următoarele animale de companie: pisică, câine, fumători, cerbi și elani!

Prețul este de 470 euro, ușor negociabil.

Garsoniera este perfectă pentru un cuplu dat afară de socrii sau pentru studente ce vor să se spuce de videochat sau Onlyfans, totul este intim! La cerere pot aduce și chiuvetă…dacă se insistă și se pune accent pe așa ceva. În apropiere găsiți și cazinouri, spice shop-uri, sex shop-uri și tot ce mai aveți nevoie!

Îi rog pe cei neinteresați să se abțină de la comentarii răutăcioase! Vă urez o zi în continuare!”, este anunțul bărbatului de pe un grup Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Internauții nu s-au abținut de la comentarii răutăcioase

Chiar dacă propietarul garsonierei-minune i-a rugat pe cei neinteresați să se abțină de la comentarii răutăcioase, internauții au reacționat ironic:

”Loc de parcare are? Că e mai comod să dorm în mașină? / Simțiți-vă ca acasă cât timp eu fac un duș. / Nu mi-as chinui câinele să stea acolo. / Dacă deschizi geamul ai 8mp. / Ne c$%*m în pungi și dormim pe rând. / Nu pot să dormi. Dacă face unu mâncare sare ulei pe tine”, sunt doar cateva din reactiile internautilor.

×
Subiecte în articol: garsoniera
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close