Antena 3 CNN Actualitate Garsoniera din România care se vinde cu mai puțin de 3000 de euro

Garsoniera din România care se vinde cu mai puțin de 3000 de euro

Deși prețurile de pe piața imobiliară au înregistrat o creștere masivă în ultima perioadă, există locuințe pentru toate buzunarele, în România. O garsonieră din Hunedoara se vinde cu mai puțin de 3000 de euro.

Garsoniera din România care se vinde cu mai puțin de 3000 de euro
Sursa foto: OLX
de Ioana Mircea    |    19 Dec 2022   •   21:01

Majoritatea românilor au făcut credite la bănci pentru a-și achiziționa o locuință pentru care vor achita rate lunare uriașe ani la rând. Cu toate acestea, se pare că pe piață există o gamă variată de prețuri în imobiliare.

O garsonieră din Petrila, județul Hunedoara a fost scoasă la vânzare cu suma de 2.500 de euro, iar anunțul a fost făcut pe site-ul OLX.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

''Vând garsonieră în județ Hunedoara oraș Petrila strada 8martie bl. 27 etaj 6 este pregătit pentru a-l amenaja cum dorești. Negociabil. Suprafață locuibila 28.4 metri pătrați. Baie,bucătărie,hol,o cameră și balconul se poate amenaja ca o a doua cameră. Blocul nu are lift, gaz tras doar pana la etajul 3. Apa trebuie trasă de la ușă în casă, iar curentul tras de la ușa etajului în garsoniera. Sunt contracte la amândouă, doar că sunt oprite nu locuiește nimeni de ceva timp. ”, este anunțul postat pe OLX.

Așadar, deși prețul este mic, implică și alte costuri, pe lângă cel de renovare și amenajare.

×
Subiecte în articol: imobiliare garsoniera
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close