Antena 3 CNN Actualitate Geoană: Mergem în continuare într-o majoritate cu PNL. Excludem orice colaborare cu PD-L (VIDEO)

Geoană: Mergem în continuare într-o majoritate cu PNL. Excludem orice colaborare cu PD-L (VIDEO)

Geoană: Mergem în continuare într-o majoritate cu PNL. Excludem orice colaborare cu PD-L (VIDEO)
07 Dec 2009   •   19:25

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a anunţat, luni seară, că partidul pe care îl conduce a decis să meargă în continuare cu majoritatea parlamentară deja constituită. Decizia a fost luată, în unanimitate, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

"Decizia noastră unanimă este de a merge în continuarea cu PNL, UDMR şi minorităţile naţionale", a anunţat Mircea Geoană la finalul şedinţei.

Liderul PSD a precizat, totodată, că partidul pe care îl conduce nu va colabora cu PD-L.

"Excludem orice colaborare cu PDL-ul lui Traian Băsescu", a mai spus Mircea Geoană.

GEOANĂ: MERGEM ÎN CONTINUARE ÎNTR-O MAJORITATE CU PNL


Cu puţin timp înainte de conferinţa susţinută de Mircea Geoană, PD-L reitera, prin vocea lui Emil Boc, necesitatea unei guvernări de dreapta în România, cu precizarea că premierul trebuie dat de partidul care a dovedit că este preferatul electoraului.

Emil Boc a prezentat şi condiţiile în care PD-L vede această guvernare: un executicv format din partide politice de dreapta, premier democrat-liberal şi implementarea prevederilor referendumului votat de populaţie, împreună cu continuarea procesului de modernizare a societăţii şi instituţiilor.

În momentul în care au fost făcute aceste declaraţii, PNL nu anunţase nicio poziţie oficială cu privire la viitoarele colaborări politice. Aceştia s-au reunit în cadrul Biroului Politic Central pentru a analiza rezultatele provizorii ale alegerilor prezidenţiale, respectiv pentru a discuta variantele posibile pentru asigurarea unei guvernări care să scoată România din criză.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană PSD
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close