Antena 3 CNN Actualitate George Copos şi-a scos iahtul la vânzare pe internet

George Copos şi-a scos iahtul la vânzare pe internet

George Copos şi-a scos iahtul la vânzare pe internet
30 Mar 2016   •   11:27

Aflat într-o situaţie financiară nu prea fericită, după ce a fost eliberat din închisoare, omul de afaceri George Copos încearcă toate variantele pentru a face rost de bani gheaţă. Recent, fostul vicepremier şi-a scos la vânzare iahtul pe internet, potrivit romanialibera.ro.

Înainte a fi condamnat la închisoare, George Copos era un pasionat al yachting-ului, ba îşi şi făcuse un port privat pentru acest fel de ambarcaţiuni, la Eforie Nord, staţiune unde deţine şi hotelul de patru stele Europa.

Ajuns acum la ananghie, fostul finanţator al Rapidului se vede nevoit să se despartă de iahtul său Archambault 40, fabricat în urmă cu zece ani de zile, în 2006. Brokerul care încearcă să vândă iahtul a postat anunţul pe site-ul internaţional specializat www.theyachtmarket.com şi cere pe ambarcaţiune un preţ de 75.000 de euro.

Deşi nu se precizează explicit faptul că iahtul îi aparţine lui George Copos, acest lucru este evident, din moment ce el este inscripţionat cu „Ana Yacht Club”. Iahtul are trei cabine, o lungime totală de 11,89 metri, iar brokerul precizează că este „ready to sail” şi că doritorii îl pot vedea la Constanţa.
 

×
Subiecte în articol: George Copos iaht
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close