Antena 3 CNN Actualitate George Maior a ieșit de la audirea de la DNA, în dosarul lui Dragnea: A fost o discuție plăcută. Mă întorc în SUA

George Maior a ieșit de la audirea de la DNA, în dosarul lui Dragnea: A fost o discuție plăcută. Mă întorc în SUA

George Maior a ieșit de la audirea de la DNA, în dosarul lui Dragnea: A fost o discuție plăcută. Mă întorc în SUA
10 Sep 2019   •   18:32

Update: George Maior a ieșit din sediul DNA după ce a fost audiat mai bine de trei ore. Ambasadorul României în Statele Unite a fost audiat cu privire la vizita lui Liviu Dragnea în Statele Unite din ianuarie 2017.

”Am fost adiat în calitate de martor în legătură cu dosarul lui Liviu Dragnea. De mult timp voiam să vin. A fost o discuție foarte plăcută cu domnii procurori. Nu am avut nicio implicare. Mâine mă voi întoarce în Statele Unite”, a zis Maior.

Știrea inițială: George Maior a fost adus cu escortă, în urmă cu puţin timp, la sediul DNA. Potrivit informațiilor apărute in spațiul public, audierea ar avea legătură cu vizita efectuată de fostul lider PSD Liviu Dragnea în SUA în anul 2017.

La ora 15:00 George Maior ar fi ajuns la sediul DNA. Conducerea nu confirmă sub nicio formă această audiere, însă potrivit surselor Antena 3, Maior dă cu subsemnatul la camera 284.

A ajuns singur pentru a da declarații în calitate de martor în dosarul în care DNA cere redeschiderea urmăririi penale. Acuzații extrem de grave ce i se aduc lui George Maior.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close