Antena 3 CNN Actualitate Ger năpraznic în țară, de -22 de grade Celsius. Cum va fi vremea în zilele următoare

Ger năpraznic în țară, de -22 de grade Celsius. Cum va fi vremea în zilele următoare

Ger năpraznic în țară, de -22 de grade Celsius. Cum va fi vremea în zilele următoare
Sursa foto: Foto pixabay.com
14 Dec 2016   •   08:55

Primul val de frig al acestei ierni a adus temperaturi extrem de scăzute noaptea trecută, în toată ţara. Cele mai joase temperaturi s-au înregistrat în Braşov, la Ghimbav, -19 grade Celsius, dar și la Miercurea Ciuc, unde au fost -22 grade Celsius.

Mercurul termometrelor a coborât în noaptea de marţi spre miercuri până la -20,4 grade Celsius și în oraşul Întorsura Buzăului. Minima a fost înregistrată la staţia meteo din localitate în jurul orei 2,00, iar apoi a crescut uşor, ajungând în jurul orei 8,00 la minus 18 grade Celsius.

Aceasta este cea de-a treia zi extrem de geroasă din această lună, după ce pe 5 şi 6 decembrie s-au înregistrat, tot la Întorsura Buzăului, minus 17, respectiv minus 16,9 grade Celsius.

Meteorologii prognozează că vor mai urma câteva zile cu temperaturi extrem de scăzute, dar obişnuite pentru iernile din această zonă.

În Teleorman, meteorologii au emis un cod galben nowcasting de ceaţă şi chiciură, valabil până la ora 10.00. Potrivit meteorologilor, în judeţul Teleorman se va semnala ceaţă, fenomen ce determină scăderea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. De asemenea, în aceste zone se va depune chiciura.

Cum va fi vremea în zilele următoare

 

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close