Antena 3 CNN Actualitate Imagini scandaloase! Pensionari agresați de un grup de imigranți pentru că au sărit în ajutorul femeii pe care o hărțuiau în metrou

Imagini scandaloase! Pensionari agresați de un grup de imigranți pentru că au sărit în ajutorul femeii pe care o hărțuiau în metrou

02 Feb 2016   •   13:14

Doi pensionari din Munchen au fost agresați de un grup de tineri imigranți, după ce au sărit în ajutorul unei femei pe care o hărțuiau în metrou. Momentul a fost înregistrat de unul dintre călători, iar filmarea a fost urcată pe Internet.

Tom Roth, cel care a înregistrat momentul, a scris pe Facebook că scandalul a pornit după ce doi germani în vârstă au sărit în ajutorul unei femei agresate de un grup de tineri imigranți.

"S-a întâmplat în inima Munchen-ului, în timpul zilei. Călătoream pe principala linie de metrou. M-am aşezat vizavi de o tânără. În spatele ei stăteau doi azilianţi. Unul dintre ei, mai tânăr, probabil de origine arabă, a deranjat-o. I-a spus ceva, apoi a întrebat-o: “De ce nu îmi răspunzi în germană?” Ea i-a răspuns: ”Pentru că m-ai întrebat în engleză”. Cred că în acest timp i-a pus mâna pe spate. Ea s-a întors şi s-a uitat în direcţia mea. Apoi tânărul a lovit geamul metroului în forţă. Cred că era nervos că femeia l-a refuzat, moment în care mai mulţi bărbaţi i-au cerut să înceteze. Unul dintre aceşti bărbaţi, mai în vârstă, a fost atins de un alt aziliant pe cap, batjocoritor. A fost un gest extrem de lipsit de respect”, a povestit bărbatul, potrivit Daily Mail.


×
Parteneri
Un jandarm din Braşov a fost omorât. Criminalul, găsit inconştient
x close