Antena 3 CNN Actualitate Gest impresionant făcut de jandarmii din Arad. Au salvat viața unui pui de căprioară

Gest impresionant făcut de jandarmii din Arad. Au salvat viața unui pui de căprioară

Gest impresionant făcut de jandarmii din Arad. Au salvat viața unui pui de căprioară
Sursa foto: foto- Facebook
24 Iul 2018   •   11:14

Un pui de căprioară rănit, care a fost găsit la marginea şoselei, între localităţile arădene Mânerău şi Voivodeni, a fost salvat de jandarmi, a informat, printr-o postare pe pagina de Facebook, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad.

Potrivit sursei citate, printr-un apel la 112, o persoană a anunţat, luni după-amiază, prezenţa unei căprioare agitate, care a traversat şoseaua de mai multe ori, riscând să fie accidentată. Astfel, un echipaj din cadrul Grupei de Jandarmi Ineu s-a deplasat la faţa locului.

"Un apel la 112 ne anunţă că în apropierea drumului DN79A, între localităţile Mânerău şi Voivodeni, se află o căprioară, care a traversat de mai multe ori şoseaua, existând riscul de a fi acroşată de participanţii la trafic. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au zărit o căprioară foarte agitată.
La vederea echipajului, aceasta i-a fixat pentru câteva secunde cu privirea şi, cu ochii umezi, parcă încerca să le spună: "aici sub tufele acestea, se află puiul meu rănit, vă rog salvaţi-l", după care s-a retras în pădure. Apropiindu-se, jandarmii au observat în şanţul de pe marginea drumului, ascuns într-un tufiş, un pui de căprioară rănit la piciorul din spate", se arată în postarea de pe Facebook a jandarmilor arădeni.

Aceştia au luat imediat legătura cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bocsig, care, la scurt timp, a trimis un medic veterinar la locul indicat.

"Sperăm că va putea fi salvat şi, într-o zi, îl vom zări din nou în sălbăticie alături de mama lui", menţionează reprezentanţii IJJ Arad în postarea lor.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: gest jandarmi Arad viaţa caprioara
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close