Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Burnei, suspendat din funcţia de prodecan al Facultăţii de Medicină de la UMF Bucureşti

Gheorghe Burnei, suspendat din funcţia de prodecan al Facultăţii de Medicină de la UMF Bucureşti

Gheorghe Burnei, suspendat din funcţia de prodecan al Facultăţii de Medicină de la UMF Bucureşti
14 Dec 2016   •   16:08

Medicul Gheorghe Burnei a fost suspendat din funcţiile de prodecan şi profesor universitar al Facultăţii de Medicină de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Bucureşti, după ce procurorii l-au pus sub acuzare pentru luare de mită şi îl suspectează că a făcut experimente pe copii.

Purtătorul de cuvânt al UMF "Carol Davila” Bucureşti, Valentin Mateescu a confirmat pentru News.ro că Gheorghe Burnei este suspendat, din 12 decembrie. Decizia de suspendare va fi aplicată până când procurorii vor finaliza ancheta penală şi în instanţă va fi dată o soluţie definitivă.

Medicul Gheorghe Burnei a fost reţinut sâmbătă noapte de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, care au cerut instanţei arestarea preventivă a acestuia pentru 15 fapte de luare de mită. Tribunalul Bucuresti a respins arestarea preventivă a lui Burnei şi a dispus plasarea în arest la domiciliu, decizie care nu este definitivă şi a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close