Antena 3 CNN Actualitate Giani Deli Iorga, măcelarul din Cernavodă, a primit 27 de ani de închisoare

Giani Deli Iorga, măcelarul din Cernavodă, a primit 27 de ani de închisoare

Giani Deli Iorga, măcelarul din Cernavodă, a primit 27 de ani de închisoare
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    07 Mar 2012   •   14:50

Giani Deli Iorga, tânărul din Cernavodă acuzat că i-a ucis pe socrii celui mai bun prieten al său a primit miercuri sentinţa. El a fost pedepsit la 27 de ani de închisoare, sub acuzaţia de omor deosebit de grav şi tâlhărie.

În luna ianuarie a anului trecut, oraşul Cernavodă a fost zguduit de trei crime şi o sinucidere. Giani Deliorga, într-un acces de furie, i-a ucis pe socrii prietenului său, Bogdan Mitu, pentru că aceştia nu erau de acord ca fiica şi ginerele lor să locuiască la ei. Apoi, Giani şi-a sunat amicul şi i-a spus ce a făcut.

Nu se ştie dacă între cei doi a existat o înţelegere, cert este că, la scurt timp după aceea, Bogdan Mitu şi-a înecat în Dunăre soţia care intenţiona să-l părăsească, apoi s-a sinucis. Trupul său a fost găsit, în apele fluviului, după aproape o lună. Giani Deliorga a fost prins de anchetatori la câteva zile după comiterea crimelor, pe care a recunoscut că le-a comis.

Rechizitoriul arată că totul a pornit de la o ceartă în ziua de Crăciun, în urma căreia prietenul lui Giani, Bogdan Mitu şi soţia lui, Gabriela, au fost daţi afară din casă. Supărat că prietenul lui a fost alungat, Giani a mers la locuinţa soţilor Garoafă, înarmat cu un cuţit.

O discuţie în contradictoriu cu gazda s-a transformat într-o crimă. Petre Garoafă a fost ucis cu 30 de lovituri de cuţit. A omorât-o apoi şi pe Elena Garoafă, după care şi-a sunat prietenul şi i-a spus ce a făcut.


×
Subiecte în articol: sentinta talharie inchisoare
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close