Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali sare în ajutorul refugiaților din Ucraina: "Noi facem fotbal și lumea moare pe străzi?"

Gigi Becali sare în ajutorul refugiaților din Ucraina: "Noi facem fotbal și lumea moare pe străzi?"

Omul de afaceri Gigi Becali, care a ajutat mii de români în pandemie, trimite chiar astăzi autocare la graniță să aducă sute de refugiați din Ucraina la București.

Gigi Becali sare în ajutorul refugiaților din Ucraina: "Noi facem fotbal și lumea moare pe străzi?"
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    26 Feb 2022   •   13:33

Becali va goli baza sportivă FCSB din Capitală și va caza acolo 400 de refugiați pentru cât timp este nevoie. În plus, le va oferi și masă. Afaceristul a declarat la Antena 3 că toate hotelurile sale din Galați vor fi puse la dispoziția femeilor și copiilor fugiți din calea bombelor.

Gigi Becali este convins că Vladimir Putin va fi pedepsit în curând chiar de către poporul său și trecut în cartea celor mai mari criminali ai pământului.

Becali trimite autocare la graniță. Va aduce 400 de refugiaţi din Ucraina în Bucureşti

"Toate hotelurile din Galați le închiriez și cazez oamenii în ele. Am dat ordin acum 5-6 autocare merg la graniță să aducă 400 de persoane să se cazeze la București, cu mâncare și cazare la baza FCSB. Şi la Petroșani pot 200, am un bloc pe care îl pun la dispoziție.

Primarul din Petroșani să mă contacteze și îi dau blocul la dispoziție să facă ce vrea. 200-300 de persoane pot să intre. M-am gândit că oamenii ăștia nu au unde să doarmă".

Gigi Becali: "Noi facem fotbal și lumea moare pe străzi?"

"Autocarele pleacă la graniță și încarcă oamenii să-i aducă la București. Cazare, dormit și masă. Avem bucătărie la Academie. Vom goli un cămin de copii(...)."

"Pot și în Bucovina că am o pensiune acolo, pot să îi cazez dar nu și cu mâncare. Adică unde pot să am grijă de oameni este la București, dar trebuie să vedem ce autorități, cu cine să iau legătura. Eu nu sunt omul care "stai puțin că să vedem"... Nu! Acțiune direct! Păi oamenii ăia ce să facă, unde dorm la noapte", a spus Becali la emisiunea "News Magazine".

"Dacă o să fie probleme mai mari o să văd. Nu mai contează, plătesc la hoteluri prin Galați, prin Bucovina, plătesc să stea oamenii. Păi lăsăm creștinii noștri ortodocşi să stea pe străzi?

Sunt frați cu noi, sunt ortodocși în credință. Numai unul nu ține cont de frați și omoară frați, nu îi mai spun numele.

Eu cred că (Vladimir Putin - n.red.) și-a dat seama de prostia pe care a făcut-o și acum încet, încet vrea să dea înapoi.

Oamenii când au mintea întunecată, le întunecă dracii mintea și îi îmbată de putere, nu își dau seama. După care își dă seama de prostia, tâmpenia, pe care a făcut-o".

Becali, despre Vladimir Putin: Va fi în cartea celor mai mari criminali ai pământului

"Așa ceva nu mai poate să fie iertat. Există în cartea vieții o rubrică separată care începe cu Irod cel care a omorât 22 de mii de prunci și acolo în rubrica aia separată sunt criminalii lumii. El va fi scris în cartea aia acolo în rubrica aia care nu există mântuire și nu există iertare pentru el.

Adică nu mai poate să fie iertat pentru crime de mii de oameni".

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close