x close

Halucinant! Poliţiştii şi procurorii corupţi din Alba îl voiau pe comisarul Berbeceanu cu „pantofi de lac şi vată în nas“

de A.M.P    |    01 Mai 2017   •   18:49
Halucinant! Poliţiştii şi procurorii corupţi din Alba îl voiau pe comisarul Berbeceanu cu „pantofi de lac şi vată în nas“  482

Cei trei procurori şi poliţişti condamnaţi că i-ar fi fabricat un dosar penal comisarului Traian Berbeceanu, doar pentru că acesta a avut curajul să-i acuze de corupţie, trebuie să-şi execute condamnarea în penitenciar. Aşa susţin magistraţii Curţii Supreme în motivarea sentinţei pronunţată în  cea mai controversată conspiraţie din sistemul judiciar românesc, scrie adevarul.ro.

„Să-l ierte Dumnezeu şi să-l hodinească! Exact ce i-am dorit, pantofi de lac şi vată în nas....”, spunea, într-o discuţie telefonică, fostul procuror Nicolaie Cean de la Parchetul Alba, condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul în care a fost judecată cea mai controversată conspiraţie din sistemul judiciar românesc: arestarea comisarului antimafia Traian Berbeceanu.

Cean era bucuros că a reuşit, împreună cu alţi doi colegi, să-l facă pe fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia, Traian Berbeceanu, să-şi piardă calitatea de ofiţer de poliţie judiciară. De altfel, interceptarea este una dintre probele care au dus la condamnarea acestuia şi a altor doi foşti anchetatori acuzaţi de represiune nedreaptă şi abuz în serviciu în cazul comisarului Berbeceanu.
 

Citeşte mai multe despre:

Traian berbeceanu interceptare
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati