Antena 3 CNN Actualitate Eugen Teodorovici, despre salariile bugetarilor: „Nu sunt probleme din punct de vedere al Guvernului vizavi de asigurarea acelor creșteri salariale”

Eugen Teodorovici, despre salariile bugetarilor: „Nu sunt probleme din punct de vedere al Guvernului vizavi de asigurarea acelor creșteri salariale”

Eugen Teodorovici, despre salariile bugetarilor: „Nu sunt probleme din punct de vedere al Guvernului vizavi de asigurarea acelor creșteri salariale”
04 Apr 2018   •   12:51

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a făcut o serie de declarații cu privire la salariile bugetarilor. Ministrul a spus că există posibilitatea ca toți să-și primească salariile înainte de Paște. 

„Nu sunt probleme din punct de vedere al Guvernului vizavi de asigurarea acelor creșteri salariale pe care noi le-am luat ca și decizii. Nu sunt astfel de probleme la nivelul Ministerului de Finanțe. Noi am comunicat. Există acea corespondență cu fiecare minister în parte și se va spune `da` sau `nu` pentru a fi trecuți în ordin de ministru”, a spus Teodorovici. 

Întrebat dacă e posibil ca toți bugetarii să primească salariile înainte de Paște, Eugen Teodorovici a spus: „Categoric. Din moment ce am spus că e o astfel de posibilitate, am luat în calcul toată Administrația să dea înainte. Mai departe, câți au rămas să dea e decizia strict a acelei instituții. Ministerul de Finanțe nu a întrebat decât dacă se dorește sau nu”. 


 

×
Subiecte în articol: Eugen Teodorovici Paste haos
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close