Antena 3 CNN Actualitate Cât costă o noapte în hotelul Simonei Halep din Mamaia. Poate părea o sumă uriașă, dar imaginile din interior spun totul

Cât costă o noapte în hotelul Simonei Halep din Mamaia. Poate părea o sumă uriașă, dar imaginile din interior spun totul

Simona Halep a avut inspirația de a investi o parte din banii câștigați din tenis și în imobiliare. Una dintre achizițiile sale este un complex aflat pe litoralul românesc, în Mamaia Nord.

Cât costă o noapte în hotelul Simonei Halep din Mamaia. Poate părea o sumă uriașă, dar imaginile din interior spun totul
de Gabriel Dano    |    14 Iun 2022   •   18:55

Cei care își doresc un sejur acolo trebuie să fie pregătiți să scoată din buzunare o sumă frumușică.

Complexul Lotus Studios este amplasat într-o zonă de lux a litoralului românesc, iar pentru o singură noapte petrecută la hotel, în mijlocul lunii iulie, turiștii trebuie să plătească 900 de lei. Poate părea o sumă uriașă, însă clienții hotelului beneficiază de acești bani de un apartament complet echipat, potrivit Cancan.

Așadar, pentru perioada de vârf a sezonului, un cuplu trebuie să achite nu mai puțin de 1.800 de lei pentru două nopți. Apartamentul cuprinde un living generos, un dormitor, o baie și o bucătărie. Iar, luând în calcul și balconul, te vei putea bucura de 60 de metri pătrați.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ce trebuie să mai știi înainte de a-ți face rezervare la hotelul Simonei Halep

Hotelul deținut de Simona Halep este cotată la un scor de 9,6 pe Booking.com - Asta înseamnă că cei care s-au cazat acolo au fost foarte mulțumiți de condițiile oferite.

Hotelul dispune de WiFi gratuit și parcare privată gratuită. Camerele sunt echipate cu finisaje de calitate, au podea cu gresie, iar bucătăria este complet utilată. Baia dispune inclusiv de uscător de păr, iar toate camerele au televizor cu ecran plat.

Cum arată și cât costă un sejur la hotelul lui Gigi Becali din Venus

După ce a investit milioane de euro în hotelul pe care l-a cumpărat de la Ioan Niculae, Gigi Becali se pregăteşte acum să îl inaugureze și să primească primii turiști.

Mai e puțin timp până când românii cu dare de mână se vor putea caza la hotelul de cinci stele al familiei Becali, aflat chiar pe plaja din stațiunea Venus. Theodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, se va ocupa de noua afacere.

Latifundiarul ar fi scos din buzunar 10 milioane de euro pentru a aduce o nouă față hotelului. Potrivit ginerelui lui Becali, hotelul va fi catalogat la 5 stele, iar proiectul ar putea să se extindă.

„Am făcut puține modificări la exterior, la plajă, la șezlonguri. De la anul ne propunem să facem și schimbări la interior. Deocamdată vrem să vedem cum ne descurcăm cu acest hotel, iar pe viitor, dacă ne acomodăm cu o astfel de afacere, vom analiza și varianta extinderii pe acest segment.

Nu avem încă o gândire în acest sens. S-a ivit oportunitatea de a cumpăra acest hotel de la Interagro și vrem să îl facem funcțional. Sunt clienți ai hotelului care vin aici în fiecare an. Hotelul arată foarte bine. Mare lucru nu ai ce să schimbi nici în interior, din punct de vedere al mobilierului”, a spus pentru Profit.ro, Mihai Mincu.

Iar prețul unui sejur nu este deloc pentru orice buzunar. O familie cu un copil platește pentru 7 nopți la finalul lunii iunie - început de iulie, aproximativ 5.500 de lei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Gigi Becali a câştigat procesul: "Am scăpat de belele"

Gigi Becali a câştigat procesul cu Poliţia Română şi nu va mai avea permisul de conducere suspendat. În urmă cu un an, latifundiarul a fost oprit de Poliţia Rutieră, în localitate, cu 106 km pe oră.

Gigi Becali a contestat decizia în instanţă, iar la un an de la incident, finanţatorul FCSB se declară câştigător.

"Bravo! E cel mai bun lucru, am scăpat de belele. Stăteam acum vreo două, trei luni fără permis. Dar, dacă nu câștigam, făceam procedurile acelea să dau examenul și îmi luam permisul după 30 de zile", a declarat Becali.

Sancţiunea acordată consta în suspendarea permisului pentru 3 luni şi o amendă de 1305 lei.

×
Subiecte în articol: Simona Halep hotel
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close