Antena 3 CNN Actualitate Hoţi inventivi: Fură maşini în timpul drive-testului, cu proprietarul de faţă (VIDEO)

Hoţi inventivi: Fură maşini în timpul drive-testului, cu proprietarul de faţă (VIDEO)

Hoţi inventivi: Fură maşini în timpul drive-testului, cu proprietarul de faţă (VIDEO)
21 Apr 2010   •   23:42

Dacă încercaţi să vă vindeţi maşina, aveţi grijă să nu o daţi gratis, fără să vreţi. Hoţii au descoperit metode noi de furat. Aleg un anunţ de pe Internet, îl sună pe proprietar, îi cer autoturismul de probă şi se fac nevăzuţi. I s-a întâmplat unui tânăr, care era să rămână cu o pagubă de aproape 100.000 de euro.

La mai puţin de o săptămână după ce a dat anunţul, tânărului a început să îi sune telefonul. Clientul, un om aparent serios, i-a cerut să vadă autoturismul şi să se plimbe preţ de câţiva kilometri cu el.

?S-a suit dânsul la volan, am mers câţiva kilometri. Pe urmă mi s-a părut suspect. Am spus să ne întoarcem şi am văzut că evită toate străzile la dreapta?, povesteşte victima unei astfel de înşelăciuni.

Băiatul a coborât din maşină şi i-a cerut presupusului cumpărător să îl lase la volan. Surpriză, însă: ?când am ajuns în dreptul uşii, a plecat... mai tare decât am plecat eu vreodată?.

Autoturismul de lux era supravegheat prin GPS. Tânărul şi-a sunat tatăl care i-a spus unde este maşina, iar acesta a sunat la poliţie. Hoţul n-a mers decât cinci minute.

Poliţiştii de la secţia 5 au ajuns imediat la adresă şi au găsit maşina în curtea unui apropiat de-al lui Sandu Geamănu'. E celebrul hoţ de maşini care ar fi pus la cale şi furtul limuzinei lui Gigi Becali. Oamenii legii îl caută şi acum pe cel care a furat autoturismul tânărului.



Observator

×
Subiecte în articol: masina furata
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close