Antena 3 CNN Actualitate I-a lăsat pe olandezi fără MILIOANE DE EURO. Fiul fostului deputat PRM Bacău, acuzat de falsificare de carduri

I-a lăsat pe olandezi fără MILIOANE DE EURO. Fiul fostului deputat PRM Bacău, acuzat de falsificare de carduri

I-a lăsat pe olandezi fără MILIOANE DE EURO. Fiul fostului deputat PRM Bacău, acuzat de falsificare de carduri
Sursa foto: Foto: roportal.ro
17 Ian 2012   •   07:46

Procurorii DIICOT au descoperit o reţea de falsificatori de carduri care au furat milioane de euro din conturile olandezilor.  Şeful grupării, George Cocrea, este fiul fostului deputat PRM Bacău, Olguţa Cocrea. Gruparea clona carduri pe teritoriul Olandei şi scotea banii din conturi, din Republica Dominicană.

15 persoane au fost ridicate pentru audieri, după ce procurorii DIICOT au făcut 14 descinderi în Bacău, Neamţ, Vâlcea, Suceava, Harghita şi Bucureşti. Printre persoanele audiate este şi George Cocrea, fiul fostului deputat PRM de Bacău. Acesta a fost audiat toată ziua de anchetatori.

Anchetatorii îl acuză pe George Cocrea că face parte dintr-o grupare de falsificatori de carduri. Anul trecut, din august până în octombrie, ar fi retras mai bine de jumătate de milion de euro din conturile unor olandezi, spun procurorii DIICOT.

Reţeaua le obţinea datele bancare şi le clona cardurile. Mergeau apoi în Rebulica Dominicană şi retrăgeau sume fabuloase care, ulterior, se întorceau în România. Anchetatorii au pus deja sechestru pe mai multe bunuri ale membrilor grupării şi vor cere mandat de arestare preventivă pe numele lui George Cocrea.

Dacă va fi găsit vinovat de furt din conturile olandezilor, vizitele în Republica Dominicană se vor termina pentru fiul fostului deputat PRM.


×
Parteneri
Incendiu violent la hala unui producător de tâmplărie PVC! Mesaj Ro-Alert trimis populației
x close