Antena 3 CNN Actualitate Ialomiţa: Mai multe autoturisme şi camioane au rămas înzăpezite

Ialomiţa: Mai multe autoturisme şi camioane au rămas înzăpezite

Ialomiţa: Mai multe autoturisme şi camioane au rămas înzăpezite
06 Ian 2017   •   13:28

Zeci de persoane au rămas înzăpezite cu maşinile pe drumurile din judeţul Ialomiţa, iar o parte dintre acestea au fost deja salvate cu ajutorul autorităţilor, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, plutonierul major Lăcrămioara Chirea, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, la orele prânzului, la Slobozia erau două autocamioane înzăpezite, iar şoferii aşteptau să primească ajutorul autorităţilor. De asemenea, pe drumul dintre Ghimbăşani şi Mărculeşti se aflau patru persoane într-un autoturism blocat de nămeţi, iar în localitatea Iazu, cinci maşini cu cinci persoane erau înzăpezite.

Între localităţile Andrăşeşti şi Căzăneşti sunt blocate un camion şi un TIR, iar în localitatea Orboieşti se află înzăpezită o maşină.

Totodată, două gravide care urmau să nască au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital.

O maşină cu pâine a rămas înzăpezită la Platoneşti, iar pompierii au luat şoferul cu autoşenilata şi l-au transportat la Ţăndărei. De asemenea, mai multe autoturisme şi un microbuz cu 8 persoane au rămas înzăpezite la primele ore ale dimineţii dar între timp, oamenii au fost salvaţi de autorităţi.

Vântul puternic a doborât doi copaci în municipiul Slobozia şi a luat acoperişul şi tencuiala de la şapte case.

În 15 localităţi sunt probleme cu energia electrică din cauza vântului puternic, între care municipiul Feteşti, care este parţial nealimentat şi cartierul Slobozia Nouă din municipiul Slobozia.

"În total am primit circa 65 de apeluri, atât pentru asistenţa persoanelor cu afecţiuni medicale dar şi oameni blocaţi, înzăpeziţi, iar majoritatea solicitărilor au fost deja rezolvate", a declarat plutonierul major Lăcrămioara Chirea.

Judeţul Ialomiţa se află sub cod roşu de vremea rea şi toate drumurile naţionale şi judeţene au fost închise traficului rutier

×
Subiecte în articol: CNADNR
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close