Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. Profesorul amator de striptease, acuzat că a făcut avansuri sexuale elevelor sale

Iaşi. Profesorul amator de striptease, acuzat că a făcut avansuri sexuale elevelor sale

Iaşi. Profesorul amator de striptease, acuzat că a făcut avansuri sexuale elevelor sale
Sursa foto: Profesor Iasi
06 Feb 2009   •   22:38

Profesorul de geografie din Iaşi, care s-a dezbrăcat în faţa elevilor la un banchet în vara anului trecut, revine cu un scandal şi mai mare. El este acuzat de câţiva părinţi că a făcut avansuri sexuale mai multor eleve de clasa a noua. Mai mult chiar, elevii se plâng că profesorul vine băut la şcoală şi chiar cere ţigări de la băieţi.
La sfârşitul anului trecut, profesorul a fost într-o excursie cu câţiva elevi de clasa a noua. Când s-au întors, şapte fete s-au plâns părinţilor că dascălul le-a facut avansuri sexuale şi spun că a fost mai tot timpul beat. ?Lua fetele la dans şi, cu mişcări provocatoare le pipăia prin părţi intime ale corpului, punea întrebari cu tentă sexuală. De exemplu, pe fata mea a întrebat-o în auzul tuturor dacă mai e virgină. Pe toate fetele le-a hărţuit, pe toată durata excursiei?, spune mama unei eleve.
Un alt părinte povesteşte că fiicei sale ?i s-a propus de către acesta (domnul profesor Aruxandei n.r.) să meargă la el în cameră să probeze patul, să vadă cât e de tare. A luat-o la dans şi a avut atingeri mai mult decât indecente, ridicându-i bluza."
Soarta profesorului stă acum ?la mâna" Consiliului de Administraţie al liceului. Inspectoratul Şcolar Judeţean nu poate lua măsuri împotriva lui, deoarece plângerile sunt depuse doar la liceu. Momentan s-a luat decizia înlocuirii profesorului de la clasa a IX-a E, unde s-au petrecut incidentele şi reverificarea tezelor la geografie, urmând ca unitatea de învăţământ să desfăşoare o anchetă, care va fi monitorizată de către Inspectorat.
Profesorul a negat toate acuzaţiile şi a catalogat acuzaţiile drept răzbunare a elevelor, supărate pe notele pe care le-au luat.
Oricum profesorul nu este prima dată când atrage atenţia asupra lui. În urmă cu zece ani, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru că a luat bani de la elevi ca să le modifice câteva note în catalog, iar anul trecut s-a dezbrăcat la un banchet de sfârşit de liceu. Tot anul trecut, Liviu Aruxandei a fost sancţionat pentru consum de alcool în şcoală, în timpul programului.
Observator

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close