Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. Un bărbat murit, după ce i-a căzut în cap un ţurţure

Iaşi. Un bărbat murit, după ce i-a căzut în cap un ţurţure

Iaşi. Un bărbat murit, după ce i-a căzut în cap un ţurţure
Sursa foto: Turturi
25 Dec 2009   •   19:34

Un bărbat din Iaşi a fost ucis de un ţurţur care s-a desprins de pe acoperişul unui bloc. Culmea, înainte să se întâmple asta, vecinii săi au bătut la toate uşile, în speranţa că cineva va veni să îndepărteze bucăţile de gheaţă. Bărbatul de 56 de ani locuia în cartierul Dacia. În jurul prânzului, ieşeanul a coborât să cumpere ceva de la un magazin din apropiere.

Nu a apucat să facă decât câţiva paşi pentru că un ţurţur imens de gheaţă s-a desprins de pe acoperişul unui bloc şi i-a căzut în cap. Anunţat de vecini, un echipaj SMURD a ajuns imediat în zonă însă nu i-au mai putut salva viaţa. Omul intrase deja în stop cardio respirator şi avea un traumatism cranio cerebral deschis.

Medicii s-au luptat mai bine de 30 de minute să-l readucă la viaţă pe bărbat, sub privirile îngrozite ale vecinilor săi. Deasupra, ţurţuri care se întind de la un capăt la altul la altul al acoperişului stau în orice moment să cadă. Trecătorii sunt cu băgare de seamă.

Locatarii blocului sunt revoltaţi. Au încercat să evite o astfel de tragedie dar au simţit că demersul lor este în zadar. Nu este singurul bloc din care pică ţurţuri. Poliţiştii îi vor lua la întrebări pe toţi preşedinţii de asociaţie dar şi firmele care au construit mansardele.

Observator

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close