Antena 3 CNN Actualitate Imagini în exclusivitate cu familia Iohannis la semimaratonul de la Sibiu - VIDEO

Imagini în exclusivitate cu familia Iohannis la semimaratonul de la Sibiu - VIDEO

Imagini în exclusivitate cu familia Iohannis la semimaratonul de la Sibiu - VIDEO
28 Mai 2016   •   11:09

Preşedintele Klaus Iohannis este a fost prezent sâmbătă dimineaţă în Muzeul Satului din Sibiu, ca să o susţină pe soţia sa Carmen, participantă la Semimaratonul Sibiului, transmite Agerpres.

El a declarat că e foarte important să susţinem cauze nobile, mai ales legate de sănătate.

Carmen Iohannis a aleargat pentru prima dată la un maraton. Ea a luat startul împreună cu elevii săi de la Colegiul "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, unde este profesoară de limba engleză, pentru ajutorarea copiilor prematuri din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unde medicul Livia Ognean a pus bazele Asociaţiei BabyCare şi astfel a reuşit să ajute Secţia de Neonatologie.Susţinătorii cauzei copiilor prematuri pot dona sume de bani în contul Asociaţiei BabyCare, pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru achiziţionarea unui aparat de respiraţie la Neonatologia de la Sibiu.

Carmen Iohannis face sport destul de des. Soţia preşedintelui Iohannis obişnuieşte să alerge cu elevii săi. De trei ori pe săptămână, aceasta joacă tenis la un club privat din Sibiu, aparţinând finului Marius Vecerdea.

Semimaratonul Sibiului este considerat cel mai important eveniment caritabil de acest gen din judeţ. În acest an s-au înscris 2.600 de oameni la Semimaraton. Din donaţiile de până acum s-au strâns aproape 300.000 de lei, potrivit organizatorilor.

sursa foto: Tribuna

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Carmen Iohannis Klaus Iohannis
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Elena Lasconi și-a anunțat candidatura la șefia USR și la prezidențiale
x close