Antena 3 CNN Actualitate Imagini de la petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran | Securitate de grad zero

Imagini de la petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran | Securitate de grad zero

Apar primele imagini cu invitaţii miliardarilor lumii care organizează o petrecere de Halloween chiar la Castelul Bran din Braşov. Printre cei care vor participa la petrecere se numără chiar şi Elon Musk, cel mai bogat om al planetei.

de Ovidiu Stan    |    29 Oct 2022   •   22:46

Invitaţii ajung la Bucureşti, apoi sunt transportaţi cu elicopterul la Ghimbav, iar apoi ajung cu maşinile la pensiunile de lângă Castelul Bran.

În această seară, o parte dintre invitaţi a ajuns deja la pensiunea din Braşov.

Ulterior, toţi au participat la o cină privată. Inclusiv Elon Musk a postat un mesaj pe Twitter în care a spus că "pâinea proaspăt coaptă este o bucurie a vieţii".

Măsurile de securitate în zonă sunt excepţionale, astfel că nimeni nu are voie să se apropie de pensiunea la care sunt cazaţi invitaţii.

Castelul Bran a fost închiriat complet de un miliardar american, prieten cu Elon Musk, pentru petrecerea de Halloween care va avea loc mâine. Peter Thiel, co-fondator al PayPal a ajuns încă de seara trecută în România, alături de un alt miliardar american.

Pe lista invitaţilor s-ar mai afla Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondatoul Hotmail, Luke Nosek, co-fondator al Paypal, dar şi vedete mondiale, actori şi artişti.

Printre numele vehiculate că ar putea participa la petrecere s-au numărat şi actriţa Angelina Jolie, dar şi Elon Musk.

 

×
Subiecte în articol: Castelul Bran Elon Musk
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close