Antena 3 CNN Actualitate Imaginile inconştienţei în trafic, pe o şosea îngustă din Cluj. ”Trebuie anulat permisul pe două vieţi”

Imaginile inconştienţei în trafic, pe o şosea îngustă din Cluj. ”Trebuie anulat permisul pe două vieţi”

Un şofer inconştient care gonea cu viteză pe o şosea îngustă a fost filmat în timp ce punea în pericol vieţile oamenilor în trafic.

Imaginile inconştienţei în trafic, pe o şosea îngustă din Cluj. ”Trebuie anulat permisul pe două vieţi”
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mai 2022   •   12:46

Înregistrarea a stârnit reacţii în rândul șoferilor. În imaginile postate pe mai multe grupuri de Facebook se vede cum şoferul inconştient a fost la un pas să provoace mai multe accidente în doar un minut. 

La un moment dat, şoferul inconştient a ieşit pe acostament, pe contrasens, şi a continuat cursa.

Acțiunea a avut loc pe drumul Sfântul Ioan, pe sensul spre Mănăştur. Imaginle au fost postate pe grupul de Facebook Comunitatea Moto. Șoferii au reacționat imediat, ba chiar și unul dintre participanții la trafic din acele momente. 

”Trebuie anulat permisul pe două vieţi direct + vreo 11.300 de zile de muncă în folosul comunităţii cu lanţul de picior pentru dublă tentativă de omor”, a scris cineva. 

”Într-un minut de două ori era să omoare pe cineva. Şoferul ăsta trebuie scos de pe drumuri”, a adăugat altcineva.

”Salutare! Eu eram în prima maşină în care era să intre. Cea cu avariile. În maşina eram eu şi soţia însărcinată care s-a speriat foarte tare”, a explicat un alt membru al grupului.

 

×
Subiecte în articol: Cluj sofer
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close