Antena 3 CNN Actualitate Imnul României, făcut praf de fanfara din Kenya, la vizita lui Klaus Iohannis în țara africană. Adrian Ursu: "Îl pun ringtone la telefon"

Imnul României, făcut praf de fanfara din Kenya, la vizita lui Klaus Iohannis în țara africană. Adrian Ursu: "Îl pun ringtone la telefon"

Fanfara națională a Kenyei a cântat într-o manieră originală imnul României, la vizita președintelui Klaus Iohannis în țara africană. Realizatorul Antena 3 CNN, Adrian Ursu, a spus că vrea să își spună această variantă inedită ca ringtone la telefon.

de Ioana Mircea    |    14 Noi 2023   •   17:52

Imnul României a fost interpretat dezastruos de fanfara națională a Kenyei, chiar la vizita președintelui Klaus Iohannis, în țara africană.

Nu este de ajuns că instrumentiștii din cadrul acestei fanfare nu cunosc foarte bine tehnica instrumentală pentru instrumentul la care cântă, sau că instrumentele nu sunt acordate. Pe alocuri linia melodică principală a imnului nostru dispare și uneori este modificată.

Astfel, rămâne acompaniamentul ca și cum totul ar avea loc la o sesiune de karaoke, nicidecum la întâmpinarea protocolară a unui președinte de stat.

Citește și: Imnul României, cântat dezastruos de fanfara militară a Egiptului. Oamenii s-au revoltat pe internet

Așa că dacă ascultați această variantă și vă vine să cântați imnul României, odată cu ea, să nu vă panicați că dumneavoastră nu mai știți melodia la un moment dat, așa o cântă doar fanfara națională din Kenya.

Realizatorul Antena 3 CNN, Adrian Ursu a spus, în glumă, că ar vrea să descarce această variantă a imnului și să o pună ca ringtone la telefon.

"O să o caut să o descarc și o pun ca ringtone la telefon", a spus Adrian Ursu.

Vă reamintim că nu este prima dată când imnul României este cântat într-o astfel de manieră. Fanfara Egiptului a cântat imnul nostru într-o manieră asemănătoare, în primăvara acestui an la vizita fostului premier Nicolae Ciucă.

×
Subiecte în articol: imnul României Kenya
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close