Antena 3 CNN Actualitate Împuşcături lângă un mall din Bucureşti. Poliţiştii au prins trei spărgători de case (VIDEO)

Împuşcături lângă un mall din Bucureşti. Poliţiştii au prins trei spărgători de case (VIDEO)

Împuşcături lângă un mall din Bucureşti. Poliţiştii au prins trei spărgători de case (VIDEO)
Sursa foto: barbat
01 Apr 2010   •   13:51

Focuri de armă lângă mall-ul Plaza din Bucureşti. Poliţiştii au tras două focuri pentru a prinde trei persoane suspectate că ar fi spart case.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei din Capitală, Christian Ciocan, focurile au fost trase în plan vertical, după somaţiile legale. Autorităţile au reuşit să-i prindă pe cei trei suspecţi, doi bărbaţi şi o femeie.

Se pare că suspecţii ar fi încercat să spargă mai multe case în zona Politehnicii, dar şi în Militari. Cele trei persoane erau urmărite şi pentru o spargere în Timişoara. Suspecţii au fost duşi la sediul Investigaţii Criminale Sector 6 pentru audieri.






La acelaşi mall, în urmă cu un an, a avut loc un scandal în care au fost implicaţi mai mulţi interlopi. Atunci, membrii clanului de interlopi Preda, mişcare ce controlează cartierul Militari, din Bucureşti au declanşat un scandal în centrul comercial. Angajaţii firmei care asigură paza mall-ului au intervenit. Înarmaţi cu cuţite şi bâte, membrii clanului Preda au intrat în mall şi s-au luat la ceartă cu reprezentanţii firmei care asigură paza în centrul comercial.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: impuscaturi Capitală hoti
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close