Antena 3 CNN Actualitate În luna februarie, deputaţii au cheltuit "numai" 1 milion de euro pentru birourile parlamentare

În luna februarie, deputaţii au cheltuit "numai" 1 milion de euro pentru birourile parlamentare

În luna februarie, deputaţii au cheltuit "numai" 1 milion de euro pentru birourile parlamentare
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    06 Apr 2013   •   10:11

Un milion de euro au cheltuit cei 412 deputaţi, în luna februarie, pentru funcţionarea cabinetelor parlamentare. Banii au venit de la bugetul Camerei Deputaţilor şi au însemnat şi plata salariilor şi a serviciilor pentru angajaţii aleşilor.

Potrivit informaţiilor postate pe site-ul Camerei, fiecare deputat a cheltuit, în medie, în luna februarie, peste 10.000 de lei pentru cabinetul propriu.

În topul cheltuielilor se află deputaţii Marton Arpad, Valeriu Steriu şi Alin Petrache. Fiecare dintre ei a cerut Serviciului Administrativ,  ca în luna februarie, să îi deconteze peste 13.000 de lei.

Treaba mare costă. Deputaţii îşi iau hârtie igienică de peste 30.000 de euro

Când vine vorba despre cei mai bine plătiţi angajaţi, aceştia lucrează pentru deputaţii Andreea Paul, Ioan Tămâian şi Ludovic Orban, care au cerut pentru lefurile salariaţilor între 8 şi 10.000 de lei.

La polul opus se află deputatul Mircea Grosaru. Acesta a decontat cheltuieli de personal, în luna februarie, doar 267 de lei.

Tot în categoria celor mai prost plătiţi angajaţi intră şi cei de la cabinetele deputaţilor Florin Pâslaru şi Corneliu Florin Buicu. Primul a avut un buget de doar 800 lei, în timp ce Cornel Buicu, a cerut Camerei pentru plata angajaţilor săi, doar 1000 de lei.




×
Subiecte în articol: deputati cheltuieli Camera Deputatilor
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close