Antena 3 CNN Actualitate În prag de campanie electorală, Nicolăescu dotează spitalele liberalilor cu aparate tomograf

În prag de campanie electorală, Nicolăescu dotează spitalele liberalilor cu aparate tomograf

În prag de campanie electorală, Nicolăescu dotează spitalele liberalilor cu aparate tomograf
01 Noi 2008   •   15:58

Cu patru zile înainte de începerea campaniei electorale, ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a semnat un ordin prin care trei computere tomograf au fost redirecţionate de la spitalele din Bacău, Craiova şi Timişoara către spitale din Alba, Călăraşi şi Zalău. Nimic nu este întâmplător. Ministrul sănătăţii candidează el însuşi pentru un scaun de deputat de Călăraşi. Cu toate că lucrurile sunt foarte vizibile, Nicolăescu neagă orice acţiune cu tentă electorală. Mai mult, deşi a semnat ordinul, acesta a declarat că nu are cunoştinţă despre transferarea tomografelor.
Potrivit cotidianului Evenimentul Zilei, conducerea spitalului din Timişoara este nedumerită de manevra ministrului Sănătăţii. Reacţii asemănătoarea au avut şi cei din fruntea spitalului Craiova. Managerul Spitalului Judeţean Bacău este de-a dreptul dezamăgit că nu mai primeşte tomograful, chiar se teme că pacienţii nu vor mai putea fi investigaţi o perioadă de timp întrucât vechiul aparat este stricat.
În schimb, cei care au primit aparate noi, nu au negat că a contat apartenenţa liberală. Mai mult, directorul Spitalului Judeţean din Călăraşi nu se sfieşte să spună că tomograful a fost transferat spitalului pentru că ministrul Sănătăţii candidează pentru un loc de deputat.
Antena 3

×
Subiecte în articol: Eugen Nicolaescu Ministrul Sanatatii
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close